home!

hemma igen från middagen hos amie. så mysigt! som vanligt! blev bulgur med avokado, purjolök, kycklingfilé och senaps-sås till. gott! sen satte vi oss i soffan och myste med tända ljus och varsinn stor kopp te. fick skjuts hem av amie's sambo och nu sitter jag i soffan med snobben pyjamas och tofflor. antingen blir det film eller sängen och läsa. lutar åt sängen. är faktiskt trött. imorgon kommer mysan till stockholm kl 12 så då hämtar vi henne på centralen! mys!

letade upp en gammal kompis nr i dag på eniro. ida. vi gick i samma dansgrupp på lasse kühlers dansskola. vi var dom minst seriösa i våran överseriösa grupp. alla åt nyttigt och tränade hårt och vi satt och glufsade i mcdonalds mat innan danslektionen. hah. vi var väldigt bra kompisar och det var synd att vi på något vis tappade kontakten. nu ska vi ses snart och fika. ska bli jättekul att träffa henne igen. världens spralligaste, gladaste ida. man blir alltid så glad av henne! hon startade egen skönhets-salong när hon var 19 år så man kanske ska boka en tid, hah :D

har fruktansvärt ont i min mage. efter att ha lagt till pasta i min GI kost började magen att protestera! har gjort det i flera dagar nu. aj  ska värma min vetekudde och lägga på magen. hoppas det ger sig.

ska ta och kika lite på vistaprint nu och se om jag hittar några inbjudningskort till min födelsedag.. änsålänge kommer mamma, mormor, morfar, alexanders familj, helena, tessan, thomas och amie. det blir GI plockmat och vin tänkte jag. har letat upp massa recpet som jag ska laga ihop! men inbjudningar ska skickas. sånt är kul ju (:

sov gott om vi inte hörs igen! puss&kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback