html-koder

gud vad jag är snurrig i huvudet nu av allt pillande med bloggen, är inte klar än. ska få hjälp av en tjej också med lite saker som jag inte lärt mig själv. dock vill jag lära mig mer om design, är det någon av er som vet någon bra sida man kan lära sig? ont i benen har jag också. sitter i skräddarställning i soffan med en kudde knät och på kudden ligger min lilla lurviga prinsessa vera och spinner. hon är så himla mysig (: måns ligger brevid också och håller oss sällskap. lyssnar på veronica maggio. love! ska ta en skön dusch snart och sen gå och lägga mig och läsa ikea katalogen. har inte hunnit med det än.

dagen har varit perfekt. mysan väckte mig halv åtta. var skit trött, men släpade mig upp. jag och alex lyckas alltid prata halva nätterna. förstår inte hur man kan ha så himla mycket att prata om när man bor med varandra och träffas varje dag. himla mysigt är det iallafall  älskar min man!

mysan har åkt hem nu och det känns riktigt tomt här. när vi lämnat henne vid tåget åkte vi till vetrinären med lucifer och det gick bra. sen åkte vi hem och läste i gästboken där hon skrivit. båda läste och sen tittade vi på varandra med tårar i ögonen. vilken underbar person. underbar är det minsta man kan säga om min tös. saknar henne redan  hoppas hoppas att hon kan komma hit på min födelsedag! ska skicka ut inbjudningskorten snart också! det hade jag glömt av.

ska duscha nu och sen sova. är inte så jättetrött. somnade i älsklingens armar mitt på dagen. så trött. men det ska nog gå att sova snart ändå! ikea katalogen är ju ganska tjock också!  ska bli jättemysigt att titta iden.

vi hörs nog inte förens på kvällen imorgon. ska nämligen hem till mamma och rensa ut massa kläder på vinden som jag ska sälja! måste få in pengar och bli av med allt som inte används. skönt! bara att ta tag i det! äter middag där och sen kör mamma hem mig på kvällen. så vi hörs imorgon kväll. hoppas ni sover gott och får en bra dag imorgon!

ta hand om er. puss&kram  ps. har kagt till en "blogg-koll" knapp högst upp i menyn. där kan ni klicka och prenumerera på bloggen. än sålänge är det 23 st som prenumerera, kul!


Kommentarer
Postat av: Annica

jag är en av dom som har dig på bloggkoll :)



Hoppas du får en trevlig dag imorgon trots rensning av kläder.



Natti natti

2008-08-20 @ 23:51:03
Postat av: Mysan

vad bra att du blev glad hjärtat, jag älskar dig^<3<3

2008-08-21 @ 09:12:13
URL: http://mysackan.blogg.se/
Postat av: Marie

http://designadinblogg.se



Den är asbra :D

2008-08-21 @ 12:28:15
URL: http://majsanx.blogg.se/
Postat av: Malin Inspiration & design

fanny; TACK!! :D Jag är så nöjd & glad att jag ahr tagit tag i det nu. :) Gillar inte att vara en slöis. :S Det känns super. Man blir så mycket piggare & gladare ju. :) Du får ta nya tag nu när My har åkt. Lycka till! Ja, plinga på du! Kramilikraaam!

2008-08-21 @ 15:22:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback