knåpat recpet

sitter i soffan och har precis knåpat ihop 10 st nyttiga GI recept. och tro mig, det är inte lätt att variera. haha. men det gick tillslut (: mysan ligger och sover brevid mig på hennes madrass, jag förstår att hon är trött efter att hon åkt tåg idag. jag börjar också bli trött. ska lägga mig i sängen strax och ringa alex och läsa!

kvällen har varit jättemysig! vi lagade och åt god mat, sen satt vi oss och tittade på film och pratade (: imorgon ska vi till farsta och titta i affärer. och sen vid halv fyra tiden kommer helena hit och då ska jag, alex, my och helena åka och veckohandla. det är inte alla dagar man får veckohandla med två av sina närmaste vänner ^^ sen hem och laga middag tillsammans och sen ska vi åka in till stan och gå på bio och se mama mia. ska bli mysigt!

tror att min vita lcd tv kommer på måndag, gissa om jag längtar! ska bli så himla kul. som jag har längtat :D den 25 augusti börjar vi renovera vardagsrummet och då passar vi på att borra hål i väggen mellan sovrummet och vardagsrummet så vi kan titta på tv (: måste köpa väggfästen också till tvn.

idag var jag hos min psykolog också. fick så mycket beröm av honom och han sa att han var så stolt över mig att jag kommit så långt. jag sa att jag knappt minns hur jag var när jag började hos honom. han sa att jag var lika trevlig men att man märkte att jag var osäker och rädd. kunde inte göra någonting själv, alltid i behov av att alex följde med mig. kunde inte stå på mina egna ben. bussresor var absolut inget att tala om. fick gåhud bara av tanken att sitta på bussen med andra människor. och nu åker jag buss och tåg varje dag. fick en rolig läxa av honom som jag ska fundera på nu i sängen. ska "planera" mitt liv de närmaste åren. precis så som jag vill ha det och han sa till mig att han vet att jag klarar av det, bara jag vill. han tror på mig och det känns så bra. han är en riktigt duktig psykolog! han ska få massa blommor när jag slutar sen. kommer bli tråkigt. men som han sa. "terapi är bara en förberedelse inför livet för människor som tappat bort sig en aning" det var bra sagt. jag tror också att folk (som jag) som varit med om jobbiga händelser i livet, reser sig upp och kan se framåt igen, är riktigt starka. vi har fått lära oss att leva livet om igen. och fått deklarerat i minsta detalj hur man ska gå till väga för att det ska gå bra. förut kunde jag vara arg för att jag var sjukskriven och "slösat" så lång tid på att "bara vara hemma" men när jag tittar tillbaka så har jag blivit en stark tjej/kvinna som klarar av att stå på egna ben. jag är mycket gladare, skrattar mycket, ler mot folk jag inte ens känner, ger mycket kärlek till andra, uppmuntrar och framförallt. jag är stolt över vem jag är. jag har kommit långt och det känns bra. jag har en stabil grund, även fast jag varit "borta" från det riktiga livet i 2 år så vet jag att jag kommer klara av resten av livet galant. nu känner jag mig själv. och jag vet hur jag ska hantera allt. för första gången på väldigt länge, accepterar jag mig själv och är glad över vem jag är.

nu - sova! natti natt! (:





Kommentarer
Postat av: Leva

Hej Fanny!

Jag är överlycklig, jag har ätit pizza för första gången på över 1år :)Jag kan ju inte äta triggermat så som härdade fetter, socker eller snabba kolhydrater eftersom jag är en tillfrisknande matmissbrukare. På Karlavägen har de Gi-pizzor som är bakade på dinkel, min var jättegod och jag var som ett litet barn på julafton, mina flickor hade himla skoj åt mig :)Rekommenderar det varmt, du som går på gi-kost. Nåt jag saknar är pizza och Sushi, försökte hitta ett sushiställe som gör sushi på råris men hittade inget. Vet du nåt?



Mamma Mia-filmen ger en verkligen feelgood-känsla i kroppen efteråt. Den är fantastisk, så maffig och gillar man ABBA´s musik så älskar man filmen :)

Ha så kul i morgon



Du gör ett fantastiskt jobb med dig själv, tveka absolut inte på det, fortsätt med din The Secret-anda så kommer allt att gå jättebra. Tvivlar inte ett dugg på det.



Kram gumsan i stora lass och ha det nu superdupermysigt med dina vänner och kära maken

/Leva

2008-08-15 @ 23:59:33
URL: http://mininreresa.wordpress.com
Postat av: Katta

Gud vad stark du är som skriver om jobbiga saker i bloggen. Skönt att du hittade en psykolog som du trivts med och jag är övertygad om att du och Alex kommer få en fantastisk framtid ihop... =)



Har också haft en vit från Samsung på önskelistan men jag får nog vänta ett tag till på min. Supersnygg! Kraaam och ha en mysig lördag!

2008-08-16 @ 15:34:38
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Felitchia

Jag saknar dagens outfit på din blogg! :)

2008-08-16 @ 17:39:40
URL: http://felbitchia.blogg.se/
Postat av: Ia Darling

Fanny!

Vart har du tagit vägen?

Kram.

2008-08-16 @ 20:19:29
URL: http://iadarling.blogg.se/
Postat av: Amie

Åh gumman, blir så glad när jag läser detta. Är så stolt över dig. Älskar dig! Pusspuss

2008-08-16 @ 20:45:35
URL: http://enamorada.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback