mulet

mulet idag också. tror minsann att sommaren har gett upp hoppet nu och börjat lämna över till hösten. inget mig emot. jag älskar stora mysiga koftor, fodrade vintage stövlar och skinnjacka. och jag och älsklingen får ändå två veckor sol och bad i thailand i november. sitter och äter lite frukost och ska snart klä på mig. tog sovmorgon i dag till halv elva, sen gick jag upp och förde över massa bra musik till min mp3. inte en bussresa till utan musik. :P lite pinsamt att sitta med dom stora skullcandy lurarna. men det får gå. ska köpa några mer diskreta som man bara har inne i öronen som jag kan ha på bussen. så himla skönt att jag vunnit över min buss-skräck och kan åka komunalt nu. det är faktiskt ganska rogivande att sitta på en buss och se ut över ängarna, hästarna och vattnet som svischar förbi. mellan där vi bor och dit jag ska är det som att man kommer ut på landet. skulle vilja gå och klappa hästarna någon gång. undra om man får det..! jag red när jag var liten. sex år och var hela tiden skiträdd för hästar. men alla andra i min klass red och jag hängde på. haha. stackars mamma som fick betala avgiften för att jag skulle gå där, när jag ändå bara pinades.

ska ta och klä på mig nu och borsta tänderna. sen ge mig ut. måste ta med mig paraply. tror det bröjar regna igen.

vi hörs senare. ha en mysig dag! puss&kram (:



Kommentarer
Postat av: allicen

Det är nog inga problem att du går och klappar dom! Så gör vi iaf här på landet! Ta med dig ett äpple att muta dom med :)

2008-08-08 @ 14:38:16
URL: http://allicen.blogg.se/
Postat av: maria

ååh söt blogg ! :)

2008-08-08 @ 15:20:54
URL: http://maarialiksom.blogg.se/
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej gums! Hoppas ni har det bra. :)

KRAM!

Postat av: Helena

Ska väl egentligen säga att jag nominerade dig i min blogg, om man följer reglerna men jag säger hellre att jag tipsade om dig:)

2008-08-08 @ 19:02:30
URL: http://arendalirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback