Om att förverkliga dina drömmar!

Vad är det du skulle vilja förverkliga? Vilka drömmar har du? Vad är det du skulle vilja förverkliga? Segla runt jorden? Träffa en underbar partner? Bli en underbar förälder, partner, älskare, son, dotter, hantverkare eller semesterfirare? Vill du kanske resa jorden runt, ha en perfekt kropp eller ta hand om dig själv?

Jag frågar dig som läser detta! Vilka drömmar går du och funderar eller bär på? När ska du förverkliga dina drömmar? Imorgon? Om ett år? Om 10 år? Allvarligt talat... det är Nu du skapar din framtid! Det är bara nu du kan förverkliga dina drömmar! Hur vill du känna dig när du ska dö, avlida och ta adjö!? Vill du vara nöjd och tillfreds?

Det är bara i nuet du kan skapa förändring. Det är bara i nuet du kan agera. Det är i nuet du lever och i nuet skapar du din framtid. Vare sig du vill eller inte. Allt annat är illusioner och självbedrägerier. Vad prioriterar du i livet? Ta dig en allvarlig och totalt ärlig funderare (inför dig själv) på vad ditt liv innehåller idag. Gör en lista på vad du lägger ner din tid i nuet på:

Vad kom du fram till? Går dina sysselsättningar i linje med dina drömmar? Om inte... Hur förändrar du ditt liv (i nuet just idag) för att det ska vara i linje med att förverkliga dina drömmar? Gör en lista på vad som krävs och vad du behöver göra för att förverkliga dina drömmar:

Hur ser listorna ut? Vilka tankar får du? Vad kan du förändra och omprioritera genast just idag? Minns att det är nu du gör förändringen! Skriv ner!

Hur viktiga är dina nuvarande drömmar? Hur kommer du att känna dig när du förverkligat dina drömmar? Skriv ner!


det här mottot följer jag varje dag. dag ut och dag in. och jag mår mycket bättre. jag kommer vidare i livet och allt känns bra! på måndag ska jag på jobbintervju. ska bli spännande! jag har sagt till jobbet att jag är sjukskriven men ska börja jobba så småning om. om några månader. mitt mål, min dröm var att få börja jobba igen och inom loppet av en månad har jag fått två jobberbjudanden. dom säger att jag skulle passa utmärkt för deras jobb, bara genom att se mig. det är kul! det får egot att hoppa hopprep. jag har lärt mig livet nu. hur det fungerar. ju mer man klagar och tänker på det jobbiga. desto mer olycka får man. jag tänker positivt varje dag, jag uppskattar allt:

- jag har en underbar man som älskar mig och behandlar mig som en prinsessa. som alltid finns här för mig i vått och torrt. som är mig trogen och ser upp till mig för den jag är.

- jag har lyckats ta mig ur en svår depression och klarar av saker i livet jag aldrig trodde jag skulle klara av någonsin innan.

- jag är nöjd med mig själv och har börjat tycka om mig för den jag är. hur jag ser ut och hur jag är.

- jag skrattar varje dag. ler åt andra som ler tillbaka, tänker på allt som är bra i mitt liv och uppskattar varje sak extra mycket varje dag.

- jag har mål och drömmar, planerar min framtid och ser på den ljust. älskar livet och vill inget hellre än att leva.

- jag lägger märket till saker som man lätt kan stressa förbi. i går stod jag i sovrummet med vidöppet fönster och tittade på stjärnorna i 20 min och bara myste.

- vi har en egen bostadsrätt som vi trivs jättebra i. har svårt att finna ro. men har känner jag mig trygg och längtar hem när jag är borta för mycket.

livet är helt enkelt för kort för att slösa bort på att koncentrera sig på allt negativt. ju mer negativa tankar man har, desto mer negativa saker kommer komma in i livet. så är det bara. det är bevisat. det här är min tro och jag tror på det dagligen.
testa! ge det några dagar så får du se. börja dagen med att ställa klockan 5 min innan du ska gå upp. sträck på dig och vakna i lugn och ro. gå sen igenom i huvudet allt du är glad och tacksam för. och fortsätt att tänka positivt hela dagen. så fort du får en negativ känsla, låt denbara rinna av dig. tänk på den (tanken) säg till dig själv "nu tänker jag på en negativ sak" och släpp sedan tanken. fungerar för mig. så jag hoppas det gör det för dig också (:

ända sen jag och alex började tänka på det här viset. har allt gått bra för oss. verkligen allt. alex ville ha en ny bil, men det kändes orimligt. sen dök det upp ett jättebra erbjudande på en bil. ny. och alex ringde sin pappa som varit emot att köpa ny bil innan. nu höll också han med att det var ett bra erbjudande. så han fick sin bil. mindre bensinkostnad och tillochmed mindre i månaden än för den äldre bilen. jag har velat ha en vit tv till sovrummet, vad ska jag få nu när jag fyller år? jo en vit tv. jag har velat ha jobb nu ett tag. vad händer under loppet av en månad? jo, jag får två jobberbjudanden. bara genom att gå in i affärer. och få höra "du skulle verkligen passa för det här jobbet" alex önskade sig mer pengar och mer tid med mig och att få jobba dag. häromdagen berättade hans vän att han ville att dom skulle ta över ett företag. (kan inte skriva så mycket om det här pga. vissa saker) men, han kommer få dubbelt så mycket i lön som nu, mer tid med mig och han ska jobba dag. jag kan fortsätta, men här är några exempel på att allt blir som man vill, bara man är positiv och glad för det man har. svårt att förklara. men det gäller nog att verkligen tro på det.

det var som helena sa häromdagen. "de finns par som försöker skaffa barn i flera år, utan resultat" vet ni varför dom inte får barn? jo för att dom är stressade och ängsliga för att dom aldrig blir med barn och börjar tänka negativt. det man tänker på, blir. ju mer dom tänker på att dom inte kan få barn, desto mer blir det så. osv. för när dom adopterat ett barn så släpper oron och nått år senare kan dom helt plötsligt få ett eget barn. mirakel, eller hur (:

kul om ni orkade läsa hit. leva, jag vet att du kommer orka läsa, för du vet hur det här fungerar! och visst fungerar det.

nu ska jag gå och lägga mig och läsa topp hälsa. älskar den tidningen. den är så bra! står mycket tips om hur man ska göra för att må bra! och jag vill vill vill må bra (:

puss&kram och god natt sötnosar.




Kommentarer
Postat av: Mysan

gumman, jag är så himla glad att du tagit dig hit du är idag. Ingen klarar det, du är så stark och jagbeundrar dig för ditt mod, din ta hand om andra sida och för den du är. Det finns ingen bättre Fanny. Denna texten var helt underbar och jag ska ta vara på den. Ska försöka tänka så varje dag. Dagarna blir ju faktiskt inte bättre än vad man gör dem till. Tack för att du är du.

Jag älskar dig gumman, vad som än händer, glöm aldrig det<3<3

2008-08-19 @ 22:40:18
URL: http://mysackan.blogg.se/
Postat av: Angelica

Så har jag börjat försöka tänka och ska se till att både jag och min älskling tänker så framöver! Ska beställa boken The Secret, och ytterligare en (minns inte namnet) för att styra mitt liv ditt jag vill ha det! Underbart. Så inspirerande att se att det funkar för någon på nära håll :-)



Keep on doing it!



Många kramar,

Angelica

2008-08-19 @ 22:49:46
URL: http://phassiondsgn.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag är med i nummer 9 av topphälsa!

Läser din blogg dagligen och imponeras av din styrka.

All lycka i livet!

2008-08-20 @ 00:05:49
Postat av: Marielle

Det där ingår i min tro med men jag har liksom tappat så mycket utav det. Jag har något som tar över min tanke påa tt tänka på nåt tjag inte får som tvingar sig fram til ldet ma nitne fick tänka på. Förstår du hur jag menar? Skit jobbigt! För då får jag lägga ner energi på att slå bort de som vill ta fram de jag ska ta bort. Låter kanske knäppt.. Men jag är ingen som går och klagar och tänker massa dumt i de stora:).

2008-08-20 @ 17:17:38
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback