osynlig

kommer inte blogga så mycket idag, lite ikväll kanske. vill spendera sista dagen med älsklingen som jobbar imorgon igen och en vecka framöver. saknar honom av bara tanken att jag ska få gå och lägga mig ensam varje kväll. men jag får iallafall vakna upp med honom och det är underbart det med!

lite små pill idag med renoveringen och den börjar lida mot sitt slut. nu är det vitt vitt vitt därinne, tak och väggar. listerna har vi inte råd att köpa förens på onsdag då vi betalade fotografen de sista 3000 kr och sen 5000 kr på en annan sak. så just nu lever vi på mina sparpengar. bevisat att sparpenga är ruskigt bra att ha. nudlar är helt okej, men inget vi vill käka tills på onsdag (; då rullar det in stålar igen. skönt!

ska måla bakom elementet nu och sen koka dinkel. ikväll blir det dinkelsallad med grillad kyckling i soffan framför en bra hyrfilm.

hörs sen. ha en mysig söndag! puss&kram (:



Kommentarer
Postat av: Rebecca

Svar: Tack sötnos! Är riktigt nöjd med färgen faktiskt. Det hade varit jätteroligt att ta en fika, men nu var vi ju där uppe så kort tid. :P Du får höra av dig om du är i Hässleholmstrakterna eller ja, Skåne över huvud taget någon gång. Kraaamis!

2008-08-31 @ 20:46:46
URL: http://femtioniokvadrat.blogg.se/
Postat av: Emily

Hej Fanny =)

Jag har försökt ringa dig och Alex 3-4ggr nyligen när jag varit i sthlm. Undrar om du har bytt mobilnr? Kommer till telefonsvararen hela tiden. Undrar om du kan skicka ett sms till mig isåfall eller maila ditt nya, jag har kvar mitt vanliga nummer (0768-170207)

Kramar, hälsa alex

2008-09-01 @ 14:57:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback