pysseldag

idag sen jag vaknade har jag fixat här hemma, tvättat och städat undan i köket, skurat inne i badrummet och plockat. kul att städa tycker jag (: tog en paus nu och kikade lite bloggar mm. ska göra lite lunch nu tänkte jag. får se vad det blir för gott. skönt att ha kylen, frysen och skafferiet fyllt igen.

älsklingen kommer jobba tre veckor i rad nu, med fyra dagars ledighet. hemskt. men han får ut 1600 kr per natt efter skatt vilket betyder 35.000 kr efter skatt plus mina pengar! vi hade tänkt att bara måla väggarna vita i vardagsrummet och tapetsera sen. men nu har vi pengar till att renovera heeela vardagsrummet. ska bli så himla kul. dock skjuts renoveringen upp till den 25 aug. men nu har vi tid att verkligen bestämma oss för inredningen, tapet och golv. kul!

mysan kommer och hälsar på som jag berättade i fem dagar, skitmysigt (: alex jobbar då också så det blir riktiga tjejdagar för oss (: mysigt! mycket film, shopping och skratt. längtar jättemycket!

jag provade en ny smak på smoothien till frukosten, men det var ingen höjdare. kokos&banan. smakade typ parfym. kanske för att jag använder body shop's kokoskräm som det känns konstigt att dricka det ^^ ska leta lite recpet senare, så får vi se om jag hittar något gott (:

idag kommer min mamma hem från österrike också. tre veckor har hon varit borta. saknat henne så mycket ): ska bli jättemysigt att få krama om henne igen. ska hem till henne och hämta hennes orbitrek som jag ska få ha här. sugen på att träna! (:

ska ta och fortsätta nu. tömma disken och hänga upp tvätten. älsklingen sover till 18:00 och då ska jag vara klar med middagen tänkte jag. måste ner till ica och handla kycklingfilé, det var slut på coop i går.

hörs sen, ha en mysig dag och tack alla ni för era fina kommentarer. även fast jag inte orkat svara på alla så betyder det väldigt mycket för mig att ni skriver. tusen tack! ♥





Kommentarer
Postat av: Mysan

jag längtar mest:D

2008-08-06 @ 16:17:29
URL: http://mysackan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback