en riktigt mysig dag!

det har vi haft, jag och min alexander. mysfaktor på hög nivå! vi åkte till stan och delade på oss en timme, jag hitade julklappar för 1000 kr.. har 500 kvar att handla för till honom nu. vi bestämde oss för att inte handla för mer till varandra och det känns skönt. bättre att lägga pengarna på mysiga saker vi kan göra tillsammans. förra året handlade vi julklappar för 5000 till varandra.. hua, julklappar för tio tusen är för mycket! hittade jättefina saker och är ruskigt nyfiken på vad han köpt åt mig. när det gäller julklappar är jag som en åttaåring mentalt (; hittade även en morgonrock i rött microfleece tror jag det heter.. riktigt mjuk är den.. hade kostat 349 kr.. men hängde på en snurra med en lapp "tidigare 249 kr nu 199" men eftersom den kostade 349 kr.. så trodde jag inte att det gällde den.. provade den iallafall, för att den var så fin. röd med luva med typ pyjamastyg i luvan det också rött fast med massa små stjärnor på.. två fickor och skärp. älskade den! min morgonrock är för liten och när jag gick till kassan och frågade så tänkte jag att jag köper den om den nu skulle kosta 199 kr.. och det gjorde den :D så nu har jag en fin röd morgonrock att mysa runt i här hemma. när klockan var halv tre mötte vi upp mamma och adolf (min mops) så kul att dom ville följa med på skansens julmarknad. vi tog bilen dit och när vi äntligen hittat en parkeringsplats och gått till skansen visade det sig att man inte fick ta med sig hundar in ): vad är det för stil? det är ju utomhus och inga djur är i närheten.. så vi stod som tre frågetecken.. och tillslut sa mamma att hon skulle ta en rask promenad runt sjön med adolf medans vi gick på marknaden.. kändes förjävligt.. men hon lovade att hon ska följa med när vi ska till gröna lunds julmarknad sen. vi åkte bergbanan upp, satt helt själva därinne och tittade ut över skansen, sen gick vi hand i hand till julmarknaden och gick och tittade i stånden, köpte brända mandlar, åt varsinn god våffla med grädde och sylt och värmde oss vi elden. köpte även ett par jättevarma raggsockor till mamma och knäckklubbor till oss.. hon blev jätteglad (: sen körde vi hem mamma och adolf och åkte hem till alexanders föräldrar. kramar med svärföräldrarna och syskonen och stannade och pratade en stund. fick hemstickade raggsockor som alexs mormor stickad. riktigt mysiga och fick plats perfekt i mina skor! sen åkte vi till kista, bestämde att vi skulle äta middag där och det var ritkigt gott. dom hade öppnat ett nytt ställe, som hette steak house.. grillat kött med klyftpotatis och rödvinsås och beasås. mums! proppmätta åkte vi i ilfart hem till amie och sebbe som bjudit hem oss på filmkväll med glögg och lussebullar. vi såg hancock. en bra film! och sen åkte vi hem, för jag höll på att somna i soffan och dom skulle upp vid sex imorgon och jobba.

imorgon ska jag till läkaren vid 11.00 ska prata om nertrappning av mina mediciner, går på mediciner jag vet att jag inte behöver längre och det är det vi ska prata om imorgon! känns skönt att kunna klara sig utan små piller. när jag startade den här bloggen åt jag några piller som var rosa.. där av pinkpills.. snacka om lam fantasi (;

efter läkaren åker jag och älsklingen till kungenskurva och besöker ikea. ljus och julgardiner ska inhandlas. pengarna rullar gott nu i dec, men vi hade så mycket över från resan och vill lyxa till det för oss (: så på kvällen blir det middag och sen bio! riktigt mysigt! älskar att sitta i biomörkret tätt intill honom och äta snask! (: underbart!

nu känns ögonen tunga och kroppen också.. ska gå till badrummet och plocka ut mina linser och tvätta ansiktet och borsta tänderna. sen ska vi krypa i säng. riktigt skönt. massa pussar och kramar innan vi släcker lampan för att sova.

hoppas att ni sover gott. hörs vi imorgon! puss&kram kära ni (:



Kommentarer
Postat av: Alexander

Det var mysigt idag, gå hand i hand i kylan och titta i de olika stånden. Trivs så underbart bra med dig älskling. Sen du kom in i mitt liv känns allt som en saga. Älskar dig min tuss!

2008-12-07 @ 23:48:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback