frukost!

sitter och äter frukost! jag gillar inte att äta ensam, så datorn blir bra sällskap (: hade så himla svårt att somna i natt, somnade vid fem, halv sex.. så imorse när klockan ringde snozade jag ett antal ggr, låg skeden med måns och sov. och det var så mysigt (: han är som ett litet element! gick upp för en timme sen iallafall. och efter lite kallt vatten i ansiktet vaknade jag till (: idag är det jättekallt här. frost överallt och från vårat köks och vardagsrumsfönster ser vi ett annat hus som är lägre än vårat, på deras tak är det snö (: så fint! börjar det regna nu så kommer det garanterat komma snö. i natt var det - 10 grader! burr. blev röd om näsan när jag var ute (:

idag ska jag och mamma som sagt åka och lämna tillbaka lite julklappar.. och byta osv. stl som inte passade mm. sen åker jag hem och vilar. trött idag! ska färga håret ikväll och måla naglarna svarta! rött hår och svarta naglar :D fint va! så det blir lite pyssla-om-mig-själv-kväll ikväll! ska kolla film också och såklart blogga! måste ringa morfar också och säga när vi landar osv (: gud vad vi längtar! ska bli såå mysigt!

ska dricka upp mitt örtte nu och kika lite bloggar. ha nu en jättebra dag! (: så hörs vi senare! puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Ia

Tack för de fina och värmande orden. Allt blir lite upp och ned och hit och dit när någon helt plötsligt och utan förvarning rycks bort från en...



Visst har du hållt dig osynlig, men ibland har man fullt upp med sitt egna, det har jag full förståelse för. Har kikat in här lite då och då, även om du kanske inte tänker på det själv så peppar ju dina inlägg en annan till att rycka upp sig. En vacker kväll kanske vi sitter där i soffan med varsitt glas vin, något gott att knapra på och en mysig film att titta på :)



Kramar från din vän Ia.

2008-12-29 @ 13:35:01
Postat av: Ia

Vad tråkigt att höra att han ligger på sjukhus :( Även om man skulle veta att en person bara har en viss tid kvar att leva så kan man nog aldrig förbereda sig själv på chocken man faktiskt får när personen försvinner. Den dagen min pappa sade "jag har något jobbigt att berätta för er" till mig och Philip kunde jag inte för allt i världen tro att min morfar gått bort, ska jag vara ärlig så snurrade tankar på att helt andra personer skulle gått bort i mitt huvud just då. Jag har haft väldigt ont i själen och fällt många tårar, och julen blev väl inte lika glad som jag önskat att den blivit (fastnade bland annat framför mormor och morfars gamla fotoalbum).



Philip har varit ett stort stöd för mig, han är så himla fin och gör allt för att jag ska må bra. Vi har alltid haft så lätt för att prata med varandra och han känner ofta likadant som mig i många situationer.



Bortsett från det som hänt har jag egentligen inte riktigt känt efter hur jag mår. Jag stiger upp tidigt om morgnarna, gnuggar sömnpulvret ur ögonvrårna, tar mina morgonvitaminer, klär på mig svarta kläder (dresscode..suck) och knatar iväg halvmilen till jobbet. Väl hemma igen är det inte mycket tid över till annat än att slänga i sig mat och bädda ned sig i sängen igen. Haha, så tragiskt egentligen :P



Vi har planer på att sticka iväg till Thailand igen, denna gång minst ett halvår. Kropp och själ mår så mycket bättre i det där klimatet! Det var så underbart att se era bilder från Thailand (jag har knappt orkat lägga upp några av våra egna), jag och Philip satt och glodde, log och mindes våra månader där borta :D



Hur är allt med dig? Läste att du ska till Österrike, hälsa på släkt och åka pulka (hehe). Spännande! Det är alltid skoj att ha små och större resor bokade framöver, så att man har saker att se fram emot.



<3

2008-12-29 @ 14:26:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback