galet

gick in på bloggkoll nu och såg att det inte var så vackert på bloggen! :/ ska försöka fixa det imorgon! idag hinner jag tyvärr inte.. mycket att fixa med nu! men ni som går in och läser via bloggkoll kanske kan strunta i det och gå in på www.pinkpills.blogg.se ist? (: så slipper ni läsa så galet ful blogg!

puss&kramKommentarer
Postat av: Hanna

Hej! Själv går jag nog nästan alltid direkt till din blogg adress, fast jag har dig på bloggkoll oxå^__^ hur var Thailand? Våran resa var spännande! Sent åsido så tänkte jag bara säga att min pojkvän såg er två på karon beach en kväll, men innan jag fattade vem han pratade om så var det för sent och jag såg bara vad jag antar var din kalufs, va lite lite roligt ändå, hur stor är chansen liksom?! Ha ett super nyårsafton!

2008-12-31 @ 13:45:06
URL: http://greenrealm.blogg.se/
Postat av: Hanna

Känndes lite typiskt bara, att man är lite för feg för att springa ikapp och heja... hihi, såg på din blogg att ni hade varit på karon den kväll och först då blev jag 100% säker:) Har varit mycket hit och dit med ikväll, men blir att äta hemma först och sedan gå till en av killens kompisar och firar in det nya året, var tal om att vara här hemma, men 9 pers bjudning är för mycket för min del! Ha det så bra själv ikväll, gott nytt år! Kramen

2008-12-31 @ 14:05:38
URL: http://greenrealm.blogg.se/
Postat av: hannah

hej! du verkar ha en mycket fin och intressant blogg med fina bilder =)

2009-01-01 @ 05:44:14
URL: http://hannahslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback