god kväll (:

känns lite off med bloggen just nu.. och hur trist det än låter så tappar man lust att blogga när inga kommenterar. så bli bättre people, så blir jag det med (:

har kollat massa utbildningar nu på kvällen.. och även hittat en som baby gillar. lönen man får ut i snitt mellan 25 och 30 är 30100 kr efter skatt! de ni. då har jag även ett jobb jag är bra på och trivs med. kan det bli bättre? (:

jag ska strax göra chokladkola, ska bli mysigt! har pratat med mysan som ringde! alltid lika roligt. skrattar och flamsar i telefonen. tack för att du livade upp mig gumman!

ska slänga ett öga på wallander också, men det kryper i kroppen på mig.. klarar inte av att sitta i soffan för länge.. haha. ja det har ju talats om att jag har vuxen adhd.. så det kan ju bero på det kanske?! (;

men nu blir det hög musik och julgodisbak! underbart med söndag! ha en supermysig kväll. puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Sara

Hej!



Det vore kul om du berättade vilka utbildningar ni är inne på. Jag minns att du tidigare skrev att Alexander skulle söka till flygledare, hur gick det med det?

2008-12-14 @ 22:04:30
Postat av: fanny

sara: hej hej :) vi är inne på lite olika. jag ska prata med en studievägledare innan jag bestämmer mig helt, samma med alexander. kommer berätta här i bloggen sen vad det blir :) lovar! jo det stämmer, flygledare tycker han fortfarande verkar kul. men den utbildningen finns bara i lund.. och varken han eller jag vill eller har orken till att flytta så långt. vi trivs här såbra! ha det så bra, kram fanny

2008-12-14 @ 22:13:17
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Å, jag känner mig så dålig som kommenterar så sällan. Men jag läser din blogg varje dag och tycker om den jättemycket! Det finns ingen blogg som lyckas förmedla så mysig stämning som din!

2008-12-14 @ 22:30:18
Postat av: Pyrah

Jag är inne på din blogg och läser varje dag, blir glad av det, du fömedlar sån positiv energi. Men jag är dålig på att kommentera, men en flitig läsare är jag. Kram

2008-12-15 @ 10:44:31
Postat av: Fru Evelina

men hallå, vad är det för jobb!? ge mig tips på vad jag kan göra haha...



kram söta!

2008-12-15 @ 13:53:24
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback