God morgon!

hoppas ni sovit gott (: det har jag! lite hungrig och ska snart göra frukost till mig och alexander.. han ligger i sängen fortfarande och vaknar till liv! det är så mysigt att sitta här, bara julstjärnorna är tända i fönstret. och ger ifrån sig ett så fint ljus! jag älskar julen! december är den bästa månaden! (: vi ska hitta på så mycket mysiga saker den här dagarna i december och jag ser verkligen fram emot det! bara ta det lugnt, ingen julstress, göra det vi vill, mysiga saker! den här julen kommer bli perfekt!

när vi har ätit frukost tar vi det lite lugnt och sen gör vi oss iordning, affärerna öppnar vi tio inne i stor stockholm. sen blir det några timmar på stan, hand i hand och sen ska vi dela på oss för att försöka hitta julklappar till varandra! sen möts vi upp, går och tittar på julskyltningen vid NK (om dom har satt upp den än?!) och fikar, varm chocklad med grädde och någon macka. riktigt mysigt!

ska göra en mysig frukost nu.. helt mörkt ute så det blir massa tända ljus! underbart. vi hörs senare. ha en jättemysig fredag! det ska vi verkligen ha!





Kommentarer
Postat av: Gina

Hej där! Va mysigt ni ser ut att haft,helt underbart!! Tänkte skicka iväg ett mail till dig som jag hoppas du vill svara på, men hittar inte din mailadress här i bloggen. Kan du inte lämna den i en kommentar till mig? Vore supersnällt! (det är inget långt utdraget mail:)) Ha en skön fredag & en trevlig helg! Kram

2008-12-05 @ 08:35:35
URL: http://alskadeunderbara.blogspot.com
Postat av: overallt

Nu drar snart Norrköping Streetstyle igång! Glöm inte och kolla in, vi i Norrköping kan också! ;)

2008-12-05 @ 22:32:48
URL: http://overallt.blogg.se/
Postat av: erika

hey!

undrar.. vad står det på din tatuering runt handleden? ser lik ut den som lilija.com har :)

snygg!

2008-12-05 @ 22:50:55
URL: http://littebird.blogg.se/
Postat av: Emma

Heeej Fanny..(Tessans syster "igen") hehe Såg att du höll i en Leguan. Tänkte bara berätta att vi ägen en egen hemma Skratt Fast den ör inte lika stor som den du höll. Men dom blir ca. 2meter långa "stora" o svansen ska man akta sej för. Det är deras "vpen" dom slåss med den och de är ingen rolig historia. De kan göra fruktansvärt ont tror jag. För det snärtar ju liksom. Ville mest bara säga de o vilka underbara bilder =D jätte vackert hotell o stranden o vattnet..Hmmm (En dröm) o dom bor liksom så jämt..;) Ha de jätte bra o hälsa Alex. Har du hört nyheten från Therese?? hehehe



Kraaaamar Emma

2008-12-06 @ 10:50:55
URL: http://mammatilltwo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback