julkänsla, närhet och framtiden

vi la oss på golvet i vardagsrummet framför våran värmare.. katternas favoritplats, men nu lånade vi den (: älsklingen la sig på rygg och jag la mig på hans mage med huvudet.. sen myste vi. tända ljus överallt i hela lägenheten och detluktar jul. kanel och nejlikor. älskar den här känslan. bara ligga där, julmusiken är på, lugnt och fridfullt. bara han, jag och katterna. jag älskar våran lilla familj. det här är det bästa som någonsin hänt mig. och att ha allt det här i mitt liv får mig att njuta varje dag. vi pratar ofta om framtiden, våran framtid. den framtiden vi ska göra till den bästa. allt känns perfekt. nästa år börjar vi plugga på dagarna och jobba på helgerna. dom utbildningarna vi vill gå tar 2 år ca. när vi har fasta jobb och tjänar 60 tusen efter skatt tillsammans i månaden! vi är matriella människor som gillar att köpa det vi verkligen vill ha, bo fint och kunna gå ut och äta när vi vill utan att titta på vad det kostar och vrida och vända på varje krona. därför väljer vi utbildningar som vi såklart trivs med, men också tjänar bra på. vill man så går det. och vi vill. när vi har fått fast tjänst båda två och bott i våran lägenhet några år.. är väl runt 25 år då.. ska vi sälja bostadsrätten som vi renoverat upp. kontakta ett företag som ska hjälpa oss designa våran drömvilla. förut kändes det här omöjligt, men allt vi velat har gått i uppfyllelse.. vi ville gifta oss och gifte oss, vi ville åka till thailand två ggr innan vi skaffar barn, det har vi gjort nu, vi ville inte bo i hyresrätt utan äga en bostadsrätt för att tjäna ihop pengar för att kunna bygga villa sen och nu bor vi i en bostadsrätt, jag ville må bättre så jag slapp vara sjukskriven och börja jobba och plugga, och nu efter nyår gör jag det. vill man så går det. ett väldigt bra motto. det viktigaste är en stabil grund och det har vi verkligen. tillsammans är vi otroligt starka. känner inga som är så trygga i sig själva som jag och alexander är. jag avundas oss! när vi har börjat planera och rita huset (har vi redan börjat med lite) så vill vi bli med barn, när allt är fixat, vi tjänar bra, vi har ett tryggt hem och är tillsammans. då känns det perfekt att få tillökning. min mamma var 17 år när hon fick mig och hade vi inte fått hjälp av min morfar hade vi aldrig kunnat hitta på så mycket saker eller resa någonstans. det känns som att allt vi gör är för att få det så bra som möjligt senare. jag kan få panik över att det tar långt tid, men det får gärna ta lång tid, för jag vet hur jävla underbart bra vi kommer få det sen.. för vi har det perfekt redan nu. jag känner lugnet i kroppen. det känns helt underbart. mitt liv är precis så som jag vill att det ska vara.

jag är lycklig!



våra goda lussebullar som vi bakade häromdagen



sen fikade vi och åt upp ALLA.. nerå (;



söta tomtemuggar som jag fått av min mormor för flera jular sen.. perfekt till glögg!



fanny med sin alexander. det kan inte bli bättre ♥



Kommentarer
Postat av: Pinar

Är det bara jag som inte kan baka perfekta lussebullar :(

2008-12-08 @ 23:37:24
URL: http://nooshis.blogg.se/
Postat av: Malin Inspiration & design

God dag! Jag har ju glömt att fråga vilken utbildning du ska gå? :) Du kanske har nämnt det på bloggen men jag minns inte? :)



Ha det bra! Kramisar!!

2008-12-09 @ 13:47:07
Postat av: is

vilken utbildning ska ni gå? eftersom ni kommer tjäna så mkt pengar som du skriver, ja menar 60.000kr efter skatt tillsammans låter väldigt mkt om man är så unga som ni??

2008-12-09 @ 14:53:57
Postat av: fanny

malin: har lite olika jag vill gå, så vi får se. har några altenativ :) kram gumman

2008-12-09 @ 15:00:05
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: fanny

is: nejdå, inget är omöjligt. alexander för ut 28000 kr efter skatt vissa månader. och han är ju bara 23 :) och har ingen utbildning som det han jobbar som. och varför skulle han inte kunna få ut lika mycket om inte mer när han är utbildad och har ett annat jobb? :) allt går bara man vill. jag känner unga som tjänar bra mycket mer än så. vi har lite olika utbildningar vi har som altenativ, vill inte gå ut med det här innan jag vet exakt vad det blir. kram

2008-12-09 @ 15:02:18
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

åh vad mysigt att läsa! ni påminner så mycket om oss, om våra planer och framtidslängtan...

vad är det ni ska plugga?



Har kollat igenom era thailandbilder nu och måste ju säga ohmygod vad underbart det såg ut!!!



kramar

2008-12-09 @ 23:27:14
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Surya

Fanny! Vad långt du har kommit! Jag är riktigt imponerad. Så härligt att ha sina mål så klara för sig och sen köra på det! Då går allt om man vill som du skriver! Även om målen kan ändras på vägen så spelar det ingen roll. det som händer är meningen. Jag har följt din blogg en längre tid, och nu var det flera månader sen jag var inne, och jag blev SÅ GLAD över att se att det går så bra för dig! LYCKA!

Varm kram

2008-12-10 @ 07:37:29
URL: http://www.poppelena.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback