krångel och myskväll

hej allihopa! nu är jag hemma, har varit det sen några timmar tillbaka.. vi har ätit god middag och kramats och myst massor innan alexander åkte till jobbet. bara en natt kvar nu!

har haft jättemycket krångel med att få igång internet på min dator.. det blir så när man byter från trådlöst till 3G bärbara.. så ikväll blir det nog inte så mycket dator för min del tyvärr.. orkar inte sitta här inne där alex har sin dator och sen är det massa bra på tv ikväll också.. roomservice nu vid 20.00 sen 21.00 är det leilas jul och vid 22.00 är det insider.. spännande spännande (: men jag sitter här lite ocskå såklart. ska städa lite i köket också.. jag är på riktigt pysslar humör. och då är det bara att passa på (: ska skriva klart önskelistan också till mamma som ska ut och shoppa julklappar i helgen! åh va spännande. jag blir så fånig när det har med julklappar att göra.. :P men det är ju såå kul!

några undrade vad en elflugan är för något.. och det är en sådan som är på bilden neranför! (: fin va. när vi bor i hus vill jag ha flera såna! gillar dom gråsvarta mest, men dom röda är också fina! vilken gillar ni bäst?

ikväll blir det som sagt ganska mycket mys i soffan. ska tända ljus och göra te nu tänkte jag.. och krypa upp i soffan med en filt och nya plaza interiör som kom idag! och family living som jag inte läst klart! sen är det roomservice snart!

hoppas eran kväll blir jättemysig! det kommer min bli (: puss&kram!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback