Lördag!

hej på er! hoppas ni sovit gott. jag sov som en stock! vaknade vid sju och fick frukost på sängen av min älskling (: han är så snäll alexander! låg kvar i sängen till elva och sen satt jag igång och rensade i våran gå in garderob. vi måste få någon ordning där inne. nu efter jul är kassan tom och inredningskontot måste överskrida 5000 kr innan vi kan plocka ut där (egna regler) men sen i början av nästa år hoppas jag att vi kan fixa ett system där inne! trött på att ha det stökigt därinne! vi har bestämt att vi ska ägna en eller två dagar åt att städa där inne sen när alex är ledig igen! jag smygstartade bara lite :P ska fortsätta snart igen! ska ner i källaren också och dumpa lite saker tänkte jag.

helena kommer ikväll som sagt och det ska bli jättemysigt! (: sen blir det nog en lugn kväll för min del! har filmer från cdon som jag vill titta på och sen blir det väl lite plock här hemma!

vad ska ni hitta på idag? hoppas ni får en bra dag iallafall (: vi hörs sen. puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Emma

Heej gumman..=( Hmm ja men de är lugnt..Men synd..DU kanske kan fårga någon du känner som vet? =) Jo da vi har haft det jätte bra o trevligt. Va hemma hos mamsen o bonus pappa på Julen och hos mina svärföräldrar dagen efter. Så det har varit mycket god mat o bra klappar..Ser oxå att ni haft de bra själva..=) mysigt...Ha det bäst o hälsa Alle..Puss&Kram

2008-12-27 @ 16:00:05
URL: http://mammatilltwo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback