om en vecka är det julafton!

kan ni tänka er det? inte jag! känns fortfarande som i början av december, men om en vecka är det den mysigaste dagen och kvällen på hela året! kommer bli så himla mysigt! hela december har varit riktigt mysig med julplanering, julpyssel, julklappsinköp och julbak och framförallt att njuta av våran lilla familj. tänk vi är en familj nu! vi har varit gifta i över ett halvår och jag kan fortfarande inte förstå att det är sant. att få leva mitt liv med mitt livs kärlek! det kan inte bli bättre. jag älskar dig oändligt mycket älskade alexander! vi har precis lagt på telefonen och värmen är kvar i kroppen. för varje gång jag hör hans röst blir jag varm. det märks för jag måste alltid ta av mig tröjan.. haha (:

nu sitter jag inne vid alexanders dator, eftersom min verkar ha tagit jullov..! det är bra att man har en händig man! den är fixad tills imorgon och då blir med mer bilder och sånt. jag har ju allt på min dator.. hm. måns ligger i mitt knä.. han har lixom pulat sig ner där.. trångt är det, men han ska ligga där.. jag sitter i skräddarställning och han ligger och tuggar på mina raggsockor. han är tokig han!

jag ska för ovanlighetens skull gå och lägga mig när jag inte är dödstrött och hinna läsa lite! (: ska bara ta en snabbdusch.. har rensat i gå in garderoben ikväll litegrann. det är inte lite saker min älskling samlar på sig.. och det är alltid bäst att rensa när han inte är hemma :P fast jag är ju snäll och låter soppåsen vara kvar så han kan rota lite OM det är någonting som åkt ner av misstag :D vi ska nämligen göra en mysig datorplats åt honom här inne och det måste bli lite ordning innan. så är det!

nej, nu ska jag sätta fart.. det tar alltid lång tid för mig att komma till ro och i säng.. det är ju så himla mycket man måste pyssla med JUST innan sängdax.. att jag aldrig lär mig att man kan fixa med det när klockan är lite mindre.. jaja (:

puss&godnatt!



våran julgran förra julen i gamla lägenheten. jisses vad julklappar. fast vi var ju 9 st (:



Kommentarer
Postat av: Mysan

jäklar vad julklappar tihi^^

2008-12-19 @ 15:05:40
URL: http://mysackan.blogg.se/
Postat av: Madde

Wow va mycke klappar :) Vi tjuvstartade o hade tidig jul medans min fam va här förra veckan. Ja får NADA julstämning nuförtiden, känns så fel när de inte är 'vinter' här. Men nu har man ju barn och 'måste' fira jul ordentligt :)

2008-12-20 @ 15:50:21
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback