tack!

tänk att människor som man aldrig träffat kan träffa så starkt på den rätta punkten i hjärtat. tack för att ni kommenterar lite. känner mig barnslig som tappar modet, men det känns som man sitter och babblar med sig själv.. och det har jag min privata dagbok för. jag skriver för er (och för mig såklart) men mest för er. och ni ska veta att jag blir jätteglad för att ni läser! kul att man kan underhålla lixom :D

ikväll vid middagen tände vi tredje ljuset i adventsljusstaken. vi satt med tindrande ögon och tittade på lågorna som brann. vilken stämning! jag är en riktig mysperson. jag skulle behöva dra ner på ordet mysig, men det är ju jag, så varför egentligen? jag gillar ordet och det beskriver min tillvaro och mitt liv så bra.

kvällen har gått för fort, men lite har jag hunnit med! renat i skafferiet och slängt allt som gått ut, torkat av alla hyllorna och ställt i ordning allt.. det blir lätt kaos i skåpet på något konstigt vis.. för stressad när man lagar mat kanske? (: sen har jag pratat med mysan, mamma och alexander i telefon, druckit alldeles för många koppar te, så jag har fått springa maraton till toaletten. och nu sitter jag och dricker en till.. fast kvälls te, alltid gott med ört te på kvällen, man somnar som en stock. därför tänker jag gå och lägga mig efter det här och läsa.. för det hinner jag aldrig innan jag somnar.. jag vet inte hur många kvällar jag har fått spärra upp ögonen för att ens hinna läsa någn rad i topp hälsa.. jag har ju skrivit tusen gånger i bloggen att jag ska läsa den, och jag har inte ens kommit halvvägs.. slow reader, haha :D

jag har faktiskt tänt ljusen i adventsljusstaken nu när jag sitter här i köket och smuttar på mitt för varma te. härligt med ljus! huset mitt emot vårt är verkligen julpyntat. fick en skrattattak när jag berättade för my vad grannarna satt upp på deras balkong.. det blinkar rött och vitt överallt där. gullig, men en aning överdrivet kanske.. en smula (: den här julen har känts så lugn och fridfull.. kommer ni ihåg hur galen jag var förra julen..? hur orkade jag? jag har nog blivit för gammal.. fast för gammal för att fira jul blir jag aldrig. riktigt tråkigt med människor som säger sig vara för gamla för julklappar och julfirande.. vet inte hur många ggr jag hört att "vi skippar julklapparna i år, man byter ju ändå bara pengar" hello? vart tog julkänslan vägen?! jag håller med om att julen handlar om nära och kära och allt sånt och att det såklart är viktigast, men varför ska man skippa julklappar och pynt och sånt? jag har uppmanat alexander flera gånger om att vi kommer bli en riktig julfamily när vi skaffar barn! med hela köret: pulkaåkning, ut i overaller och kolla på stjärnhimlen, göra snöänglar, baka julgodis och pepparkakor, sitta uppe tidigt på lucia och gå luciatåg på dagis/skolan, gå på julmarknader, släpa hem en stor gran dagen innan julafton och klä den på kvällen, ha varsin julstrumpa som hänger över öppna spisen som man springer och öppnar på julaftonsmorgon, ha adventskalender med ett litet paket varje morgon (som jag hade när jag var liten.. och tills jag flyttade hemifrån, hihi) göra snögubbar och snölyktor och ha värmeljus i.. ja ni förstår va?! (: när vi skaffar barn kommer dom få uppleva en magisk jul. för det fick jag när jag var liten och det var dom bästa jularna! jag säger bara såhär.. julen är inte bara till för barnen som vissa säger.. julen är till för alla. så sluta fjanta och fira nu en riktigt mysig jul (:

nu ska jag dricka upp mitt snart svala te och sen komma i säng.. får hoppas att jag hinner läsa lite i tidningen ikväll (:

sov gott allihopa! dröm sött.



Kommentarer
Postat av: Felicia

Ibland går dagarna så himla fort, jag gillar ordspråket carpe diem men om man inte hinner med så är det inte lätt ;-)

2008-12-15 @ 09:42:54
URL: http://www.metrobloggen.se/smilla
Postat av: Mysan

hah jag blir så glad av att prata med dig<3<3

2008-12-15 @ 10:56:10
URL: http://mysackan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback