torsdags mys hemma!

idag är det en riktigt slapp dag. jag steg upp ur sängen halv tre, de ni (: men jag sov bara till elva.. så mysigt att bara ligga och mysa med alexander. nu är han ledig i sju dagar. riktigt underbart!

vi sitter och letar recept på nlife, gi recept som är jättegoda! sen ska vi duscha och åka till coop! vi har planerat alla dagar fram till julafton nu och några dagar efter också..

18 dec - veckohandla för fem middagar, laga middag tillsammans, äta och titta på polarexpressen (en julfilm som vi fick hem häromdagen)

19 dec - åka till mamma, handla all julmat och julgranen som ska stå hemma hos mamma! vara hemma hos henne hela kvällen och göra julgodis, baka lussekatter och klä hennes julgran! myskväll (:

20 dec - ida kommer hit och vi ska ha tjejkväll. jag kommer även vara hundvakt åt adolf under helgen. alexander ska äta middag med sin morfar. ida sover här!

21 dec - fjärde advent! gå på gröna lunds julmarknad jag och älskling! på kvällen bakar vi pepparkakor och slår in julklappar!

22 dec - alexander åker iväg och handlar sista julklapparna till mig, jag ska städa på dagen, åka och handla julgran och om vi orkar gör vi "världens godaste smörkola"

23 dec - äta en mysig frukost, ta in julgranen från balkongen och klä den på kvällen, slå in sista julklapparna och dricka glögg och bara mysa! göra iordning maten som vi ska ta med oss till mamma på julafton.

24 dec - julafton! vi åker till mamma vid ett tiden på julafton, lämnar maten som vi gjort och lägga våra julklappar under granen! sen blir det kalle anka vid tre och sen börjar vi äta lite smått (: julklappar, mys och en underbar julafton!

25 dec - fira jul hemma hos alexanders familj!

26 dec - hem till lina på julmiddag, mysigt!

så det är väl så det ser ut.. mycket att göra! men så är det ju innan julafton (:

nu ska jag duscha! hörs senare (: puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Mysan

gumman jag jobbar ganska mycketöver jul och nyår:/ om du vill får du komma ändå. Annars kom i februari när jag flyttat så får du se hur jag bor:D eller både och!vill dock bara stå och kolla raketer med dig och hålla handen på nyår.

JAG ÄLSKAR DIG!<3<3

2008-12-18 @ 23:12:36
URL: http://mysackan.blogg.se/
Postat av: Marielle

Vilka planer. Men säkert toppen bra med planer att gå efter:). Allt låter så mysigt när du skriver och berättar. Det låter som en jätte stor goskram alltihopa!

2008-12-19 @ 10:28:58
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback