tröttmössa

hoppas eran kväll varit mysig! jag är riktigt seg just nu.. vi försöker hålla oss vakna, alexander ska vända på sitt dygn.. tycker synd om honom, han är så trött ): men om han inte är vaken så blir det tufft att hålla sig vaken på jobbet. skönt sen när vi båda har dagjobb! (:

ikväll har vi fått upp våra gardiner. ni anar inte hur fint det blev! vi är så himla nöjda, ska fota och visa imorgon, nu ska vi titta på leilas jul. mysigt! har inte sett några av avsnitten, så det ska bli mysigt! man får alltid så mycket julkänsla. när vi tittat på det ska jag krypa i säng och läsa nya topp hälsa! längtat efter nya nummret. (:

imorgon blir det sovmorgon! ska bli så himla skönt! vi har vaknat runt sju varje dag sen vi kom hem, men imorse när jag var tvungen att gå upp så var jag skit trött. så en sovmorrgon ser jag verkligen fram emot. sen frukost och slapp i soffan. ska titta på massa desperata husfruarna. har alla säsonger nu! sen ska jag bara ta det lugnt! gå till ica och handla vita häftstift.. ska göra apelsiner med nejlikor och röda sidenband och hänga upp i dörröppningen in till köket. lite sådär på sidan om, så man slipper kuta in i dom med huvudet (:

på fredag kommer min helena hit efter jobbet, myskväll med godis och mys, film och tjejsnack! hon sover här och det ska bli mycket mysigt (:

nu ska vi kolla på leilas jul och mysa i soffan. hoppas ni sover gott sen. det kommer jag verkligen göra. och tack för era kommentarer, svarar på dom imorgon (: puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Marielle

Herregud vad söt du ät på fotot gumman<3

2008-12-11 @ 11:13:46
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback