ännu en

lägenhet  som vi ska åka och titta på, ser riktigt mysig ut (: på fredag kl 13 ska vi möta upp mäklaren och kika på den.

här är den

image4273

image4274

image4275

image4276

image4277

image4278

Högst upp i huset med charmigt snedtak och takfönster finner ni denna härliga vindsvåning! Öppen, ljus o trevlig lägenhet med stora fönsterytor som släpper in generöst med ljus i våningens luftiga atmosfär. Öppen planlösning mellan vardagrum och kök bidrar till generösa sällskapsytor att umgås på. Renoverat kök 2007 med hög standard i ek med rostfria vitvaror.

Komfortabelt boende i välskött förening, med låg avgift. Lummig innergård med grillplats, utemöbler och en liten bollplan. Belägenheten är fin med en mysig gata och en härlig tystnad och stillhet.

Eftersom föreningen ska genomföra ett stambyte under detta år har du nu chansen att få ett helt badrum renoverat som bekostas av föreningen. En köpare kommer själv ha möjlighet att göra matrialval och eventuella extra tillval till badrummet. I standardvalet ingår kakel, klinkers, dusch eller badkar, golvvärme och handdukstork.

Bra läge i uppskattade Solsidan med närhet till service och komunikationer. Rakt över gatan finns en välfylld matbutik och Saltsjöbadens Centrum ligger på bekvämt avstånd, ca 2,5 km. Endast 2-3 minuters promenad till station Solsidan. Här finns bistro med servering. Saltsjöbanan tar dig in till Slussen på knappa 30 minuter. Med bil går det på 15-20 minuter.

I närområdet finns även fina möjligheter till rekreation och friluftsliv i form av båtliv, promenadstråk, skridskoåkning, tennis, bad, golf och utförsåkning. Sköna omgivningar med både skog och vatten.

Sammanfattningsvis kan man säga att denna bostad ger förutsättningar för ett variationsrikt och aktivt boende. Planlösning HALL med grått klinkergolv och tapet. En inbyggd garderob med överskåp och två inbyggda skåp.

Stor KLÄDKAMMARE med hyllor och hängare.

WC/BADRUM med klinkergolv och halvkaklade väggar. Utrustning: toalett, badkar, tvättställ. Badrummet ska renoveras av föreningen. Kakel, klinkers, badkar eller duschvägg, golvvärme och handdukstork kommer att ingå i standardutvalet. Eventuella tillval kan göras av en köpare.

SOVRUM med ekparkett och tapet. Charmigt snedtak och ett inbyggt skåp.

VARDAGSRUM med ekparkett. Nymålat 2008. Delvis öppet mot KÖK som också har ekparkett. Snyggt kök i ek, rostfria vitvaror och hallonrött kakel. Takfönster ovanför köksbänken. Mysiga takkupor. Utrustning: spishäll (2003), inbyggnadsugn med varmluft (2003), volymkåpa fläkt (2003), inbyggd diskmaskin (2003).



Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Vad kul tjejen! =) Jag vill med kolla på lyor med er!! =) Den ser mysig ut ju. :)

Hörru, har en fundering till vårt sovrum Vill du kika inom "hos mitt" & säga vad du tycker?!?!??!

Du får ju visa bild på hur det blev med "tidningsväskan" brevid sängen med ju. ;))

Kramiliiikraaoooom!

Postat av: Kimanastasia

I have surfed to your site accidentally and can not break away from it. It is really great!

2009-11-26 @ 08:22:01
URL: http://kimanastasia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback