bortskämd.

mysan skämmer bort mig, hon står i köket och gör kamomillte och mackor till en hungrig fanny. hon är så söt "vill du ha nått mer" aw. känner mig som ett matvrak, ni anar inte hur mycket jag åt igår! sinnessjukt. får vara glad att jag har svårt att gå upp i vikt, för mina matvanor är läskiga! är hungrig hela tiden. just nu känns det som att jag inte har ätit på en hel månad, min mage skriker. men snart får den mackor och te, lyx :D

vi har ändrat oss helt om bröllopet.. det blir inte av.. skojade (; nej, men vi ska inte vara där vi bestämt från början.. utan ska hyra ett fint vitt partytält med fönster, hyra in en cateringfirma, kockteam och dekorera sjävla. bord, porslin, glas och allt sånt står cateringfirman för. och det roliga är att hela kalaset med maten till alla gästerna och tältet kommer gå ca 19.000 kr. på slottet hade det kostat strax över 30.000 kr. så vi sparar in massa på det här, plus att vi kan välja att vara vart vi vill. på en blomster äng!

nej, nu ska vi kolla på film och äta kvällsfika (: tack för alla snälla kommentarer ang. shoppingen idag (: svarar på dom imorgon, måste vara lite social nu. massa kramar och godnatt!



Kommentarer
Postat av: sofie

Mina skor sprang jag på när jag letade andra skor. De låg i en låda på Din sko och slumpades bort för en hundring. tyvärr fins de nog inte kvar. hoppas du hittar det du letar efter och att ni får en härlig bröllopsdag!

2008-02-22 @ 08:35:13
Postat av: Arisarah

Enjoy your website very much. Good job!

2009-06-22 @ 07:56:07
URL: http://arisarah.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback