fredagsmys!

har precis badat, skumbad med massa levande ljus (: badade så varmt så jag var helt röd. haha. fixade fossingarna och gjorde inpackning, mysigt! musiken står på. helena håller på att skicka massa party musik, måste ju komma i form för imorgon när vi ska ut och dansa :D måste ner på systemet imorgon och handla lite cider. ska bli så kuuul (: (inte att gå till systemet, utan ut och dansa då) längtar!

idag fick jag en avi att kakaoplanchen har kommit, åh vad bra, jag var rädd att den inte skulle komma innan alla-hjärtans-dag. så det känns skönt. måste köpa en svart ram också från ikea. får åka dit med mamma någon dag (:

efter badet ska jag klä på mig och gå ner och hyra film med mamma, hon är hemma hos min mormor just nu.. men hon kommer nog snart (: fick liute pengar av älsklingen så jag ska köpa nått gott att snaska på till filmen.

hoppas ni får en mysig fredagskväll, kramar ♥






Kommentarer
Postat av: candy

heej!juno är så himla bra. hoppas du tycker om den med:) haha så himla konstigt...jag drömde om dej o din boy inatt!har ju inte träffat honom (o dej bara en snabbis då men ändå:)) men han vrkar jättekul iaf haha...bra att jag låter min DRÖM avgöra det men wellwell...det va så konstigt att ja drömde om er så ja tänkte ja måste säga:)o är säker på att erat bröllop kommer bli supersött:)

2008-02-08 @ 19:58:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback