God morgon!

iof så vaknade jag kvart över sju, men det är en annan femma (: ska snart äta lite frukost, är vrålhungrig. ska sätta lägga mig i sängen en stund efter jag ätit och läsa lite inredningstidningar. somnade igår och hann inte läsa, har massa nya som jag inte hunnit läsa än. så det ska bli mysigt (:

håller på att ringa ellos och höra om dom drog rabatten igår på 50% har inte fått något bekräftelsemejl. för det är ju alltid bra att få rabatt (: köpte ju dom turkosa kuddarna igår. så det blev två för en med rabatten. perfekt!

så vad står på schemat idag då? ska mest rensa nu på dagen, träna lite yoga med blossom och mysa runt här. funderar på att gå upp på vinden och riva ut allt, vi har så mycket däruppe så man är rädd att dö om man öppnar dörren.. det väller ut. och det blir ju inte så kul sen när vi flyttar.. bättre att ta lite i taget. sen ska jag pyssla lite med inbjudningskorten till bröllopet och såklart blogga! ikväll blir det melodifestivalen och vit chockladmousse med hallon, ska fixa myskväll här tills älsklingen kommer hem vid åtta (: med middag framför tvn och sen efterätt. blir nog marinerad kycklingfilé i ugn med basmatiris och en god sallad till. och trocadero till dricka (: till lunch blir det hemgjord broccolisoppa med vitlöksbröd, är jättesugen på det, och vi har massa broccoli i frysen (: gott!'

men nu blir det först lördagsfrukost! puss.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback