God morgon!

sovit jättegott och jag är riktigt glad att jag mår bra idag. (: vad man uppskattar att må bra när man har mått så illa dagen innan. sitter i soffan med pyjamas och tittar på tv. ska snart äta frukost, my's mamma har precis varit och köpt färskt bröd på ett bageri, ska bli gott (:

orkade inte packa klart igår, så det ska jag göra efter frukosten. sen duscha och fixa oss, sen skjutsar my's mamma oss till inredabutiken, ska bli kul att titta lite i butiker. när jag och malin var i hässleholm så såg vi jättefina rosa kuddar.. blev kär. usch jag vet inte om jag ska köpa dom.. hm. kostade ändå 179 kr/st.. ska ringa och fråga alex vad han tycker.. (:

nu är frukosten klar, hoppas ni får en mysig dag! ikväll är jag hemma vid 23:30, älsklingen hämtar mig, längtat så himla mycket efter dig älskling, ska pussas och kramas massa! jag älskar dig! ♥

puss&kram



Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

fanny; Du menar den Petrolfärgade? Den är snygg. :)
Hoppas du har det bra! Har skirivti om Ilvas ljuslyktr som ser fina ut. Vad tror du om dom? Är på värsta kollagehumöret. Hehe. Men jag kan ju inte slänga upp hur mycket som helst! ;) Kramiiis!

Postat av: Malin Inspiration & design

Ville bara tala om hur GLAD jag är för koppen Dricker te i den hela tiden!! :) Ska ta en kopp av teet jag fick av dig nu. Den koppen är helt perfekt!!!!!! Tack än en gång tjejen!!! =)

Postat av: Malin Inspiration & design

Hej! Blev med STÖRTKÄR i kuddarna! Om de ändå hade varit billigare! Har med tänkt
på dom. :) Dom väcker habegär i en. :) Om vi kunde vinna på lotto! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback