good night!

ska sova nu, ögonlocken är tunga! vi har myst i soffan till en "kill-film" som jag kallar det, en som med massa pang pang som jag står ut med att se bara för att älsklingen alltid står ut med mina "tjej-filmer" (: den var helt okej. satt i pyjamas och drack te och sen hämtade älsklingen mina kuddar och så fick jag ligga i soffan brevid honom, mysigt!

har mejlat lite med en tjej som ska köpa min cobra telefon (: underbart med 1200kr till i kuvertet. känns skönt att spara ihop så mycket pengar! man blir glad av det (:

lånade "känn pulsen slå" med berny pålsson av mysan när jag var där, läste på tåget och lite i går kväll, den verkar mycket bra! ska läsa lite till när jag ligger i sängen (: sen har jag ju nya plaza också som jag inte kikat i än.

imorgon står det här i kallendern:

image4282 gå upp vid åtta, duscha, äta frukost, blogga
image4283 14.00 fika hos våra kompisar
image4285 åka och titta på slottet kl 16.15
image4287 åka och handla allt till random light lampan 
image4289 hem och dammsuga & laga middagen
image4295 pyssla ihop lampan, som förhoppningsvis blir bra
image4288 myskväll med älsklingen & ev. göra klart lampan

nu ska jag dyka i säng, tröttis! hoppas ni redan sover gott, vi hörs imorogon! puss&kram.



Kommentarer
Postat av: din favvo kusin

Hej gumman :)
Kul att läsa om er i din blogg :) Jag har oxå skaffat en så jag har att göra om nätterna på hotellet :P hur mår du annars?
Pusspuss

2008-02-28 @ 06:12:41
URL: http://lifeofamy.blogg.se
Postat av: Malin Inspiration & design

Lycka till med lampan gumman! Visa upp den så fort den blir färdig!! =) Vi ska göra en när vårt "småfix" är färdigt här hemma. :) (fot till trädet och hallväggen). Ska bli kul men jag fasar lite för det. Det säs att det är lätt men jag tycker det verkar himla pilligt. :) Ska bli kul att se er lampa. Kram!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback