modern cobra telefon.

nyss hemkommen. älsklingen ska börja med maten och jag ska använda mina lungor och blåsa upp en jätteballong och börja med random light lampan, ska bli så spännande :D har även köpt vita dunfjädrar och smal ståltråd och ska fixa lite med en ljusslinga (: ska bli kul att se om det bli bra.

nyss pratat med en kvinna som ska köpa min röda cobra telefon för 1200 och hittade en skitfin svart ny modell som skulle vara så fin brevid soffan i nya lägenheten. tänk er att sitta och tjattra i den när man sitter i den mysiga magnum soffan (: och nu har jag precis köpt en (; den är svart, den har knappar ist för nummerbricka, den finns bara i USA men är inpoterad till sverige och finns bara några st.. så jag hade tur som snodde åt mig sen sista (; fanns en vit också kvar.. men jag vet att vi kommer ha så mycket vitt ändå och det är snyggt att bryta av lite (:

nu längtar jag tills jag får hem den :D

image4297



Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Komiskt, tänkte skriva om den där i morgon. :) Såg en sajt med sådana telefoner i dag. Vill med ha en "modern" med knappar. Kollade inte priset på den sidan. Vad fick du ge??! KRAOOOM & godnatt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback