mysig dag!

vilken mysig dag jag har haft, har varit igång sen jag vaknade och det känns så bra (: var ute i en timme på promenad i kylan med en nära vän ♥ vad jag saknat dig! sen när jag kom hem så fick jag ställa mig och tömma våran malm byrå i sovrummet, den blev såld idag, la ut annonsen nån timme innan han ringde (: det var en som bjöd tusen kr om han fick den ist, men vi hade ju redan lovat bort den för 900, och såklart håller vi vad vi lovat (: sen blev guld spelgen såld också för 1000 kr, kommer lägga alla pengar vi säljer möbler för i ett speciellt kuvert och det ska gå till att handla nya möbler (: imorgon ska jag lägga upp mer annonser. det kommer eka tomt här :P men det gör inget, jag vill ha nya möbler, så vi står ut! och vi har ju plats för våra kläder ändå. så det fungerar, så skönt att bli av med byrån, den är ju i mellanbrunt och sängen i ek.. passar inte ihop.

sitter och dricker en cider (: vi har precis gjort klart efterätten, vit chockladmousse, den ska stå i kylen nu i en timme och medans ska vi äta. blev lite sen middag eftersom dom kommer hit och hämtar byrån. men det gör inget (: det är mysigt att äta lite senare på helgen. sen åt jag ju lunch.

har även hunnit med att storstäda idag och rensa ut ännu mer. man känner sig så mycket gladare när det inte är inpressat massa saker i skåpen. det är bra att flytta ibland. hihi (:

ska gå ut och hålla älsklingen sällskap i köket, till middag blir det marinerade kycklingfileér med basmatitris, gott! tvn står på med melodifestivalen,. jag gillar verkligen lasse lindh, han dansar så sött på scenen ;D

hoppas ni får en mysig lördagskväll. puss!



Kommentarer
Postat av: johannah

neeeeeeej! har du sålt guldspegeln?! /:

2008-02-16 @ 22:35:56
URL: http://johannahthelin.blogg.se
Postat av: fanny

johanna: ja :$ den kommer inte passa in i nya bostaden :( och sen behöver vi pengar till nya möbler.

2008-02-16 @ 23:33:23
Postat av: johannah

fan att man inte bor i stockholm, annars hade jag fan köpt den! den är ju helt sjukt jäkla snygg!!

2008-02-17 @ 00:20:02
URL: http://johannahthelin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback