onsdag!

sitter och äter lite lunch, det blev nudlar, gott. har fått en tvättid vid fyra, äntligen lite rena kläder.. har använt alla strumporna som aldrig används för att dom är så obehagliga och säckiga :P det hade varit så skönt att ha egen tvättmaskin..! det kommer inhandlas när vi flyttar.

ikväll går det massa bra på tv, roomservice, bröllopsbonanza och fråga olle. så det blir tvkväll! sen ska jag fortsätta rensa. ringde till judits second hand och dom blev glada. får ett hembesök av butikscheften som ska kika på alla klänningar, skor, väskor mm. och det är ju inga fula saker heller. tanken var ju att jag själv skulle öppna en second hand i framtiden.. men nu känns det långt borta. nästa vecka kommer hon hit iallafall. har redan rensat ut över 60 vintage klänningar, 16 par vintage stövlar, massa väskor, kläder bla bla. oj vad det blev luftigt. dax att fylla på med nytt (: sen har jag massa på vinden också som jag samlat på mig. ska upp dit och kika om det är nått att sälja.

det var någon som kommenterade om varför jag säljer och inte ger bort sakerna till second hand. och här är svaret.. jag har lagt ut massa och åter massa pengar på kläderna, det är många klänningar från usa, från tidigt 40,50 och 60 tal som är riktigt vackra. känns inte som att jag vill ge bort så pass fina klänningar till typ myrorna. visst, skit generöst, men inte med dom här sakerna.. och oroa dig inte, jag lämnar in massa kläder till typ myrorna och andra second hand butiker som jag inte får betalt av. så där har du ditt svar, anonym (:

nu ska jag göra lite mackor och te till älsklingen och överaska honom med frukost på sängen. han har nämligen jobbat natt. sen fixa med tvätten innan jag går ner. puss!

image4042



Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej! Klockrent svar till anonym. Ingen annan än du kan avgöra vad du ska göra med dina kläder. Visst är det bra att skänka men som sagt du har lagt mycket pengar på de där kläderna. Men det är klart det sticker väl i ögonen på vissa om du tjänar en krona eller två?? ;)

Stå på dig, annars gör någon annan det! :) Kramiz

Postat av: fanny

malin: precis ^^ det verkar verkligen sticka i ögonen på vissa. men och andra sidan så visar det bara avundsjuka! :O kram guumman min

2008-02-06 @ 18:47:29
URL: http://pinkpills.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback