ujuj

gud vad jag är seeg. sitter och letar efter en blomsteräng vi kan viga oss på. och det är svårt vill jag lova! men det ska väl gå det också (: hade det jättetrevligt med malin och tea, vi gick på café, gick runt i inredningsbutiker och klämde på allt vi såg och stod och fingrade på kivi lyktorna, malin fick med sig två hem! (: sen gick vi och åt kyckling sallad och ost och skinsallad och pizza, sen öppnade vi våra paket som vi köpt till varandra och jag blev jätteglad :D mysan är på jobbet nu och jag sitter och myser i en fåtölj med en filt runt mig. och bara slappar. måste vila upp mig tills ikväll. hoppas jag är lite mer allert ikväll än vad jag är just nu.. ögonlocken håller sig knappt uppe! :P

det har varit jätteblåsigt här i skåne, det kändes som vi skulle blåsa bort idag. malin var föresten lika gullig och go som jag trott. så glad att du finns i mitt liv gumman!

ska ta och leta vidare, massa som ska letas upp. puss på er (:



Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Tack för du skrivit så fint om mig. :) Jag är jätteglad

över att jag har lärt känna dig. Det känns som du är en vän för livet. :)

Jag hoppas också att vi ses snart igen. Å att jag är piggare då. :) Tack för en trevlig date Snuttan & ha nu en jätteskojig kväll! Ladda om riktigt nu. Drick lite te & päs lite. :)

Nu ska jag dricka teet som jag fick av dig. Luktar så ljuvligt!!

Hälsa My! Puss & Kram!!

Postat av: Katta

Vad coolt att gifta sig på en äng, säkert jättevackert! Hoppas du hittar någon helt perfekt =) Gillade verkligen den gröna klänningen med rosett i inlägget nedan, så snygg! Ha en bra kväll nu!

2008-02-23 @ 19:53:33
URL: http://www.kattabloggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback