vad tycker ni om den här då?

nu tjatar jag igen. men 99% av min tid vid datan går åt till att leta lägenhet. och ni vet ju hur mycket vi vill ha en bostadsrätt (; sen kommer det ju komma massa kuliga bilder på nya möbler och så.. så ni kanske orkar stå ut ändå?

här är den, lyxrenoverad 2007 & 2008.

Lägenheten
KÖK: Med vältilltagna arbetsytor blir matlagning ett nöje. I detta rymliga kök finns matplats till familjen och gott om sällskapsutrymme. Spotlights med dimmer finns både under köksskåpen och i taket. De högblanka skåpluckor är av modellen Abstrakt; diskbänken är en ljusgrå laminat och däremellan har man rostfria plattor som "stänkskydd".
Utrustning: Spis med induktionshäll, varmluftsugn, spisfläkt, två stycken kyl/frys i rostfritt samt inbyggd diskmaskin. Samtliga maskiner inköpta under hösten 2007 och av märket Whirlpool.

BADRUMMET är en fröjd för ögat och själen. Med bubbelbadkaret, designat badrumsskåp med helgjutet tvättställ och den fina mosaiken är "spaupplevelsen" komplett. Allt är förberett för tvättmaskin.

VARDAGSRUMMET är nymålat i en fin varm vit ton medan den välbevarade, original parketten skapar en härlig kontrast till de för övriga moderna inslagen. Här hittar ni också utgången till den stora balkongen med kvällssol.

SOVRUM 1 har nylagt laminatgolv. Tre av väggarna är målade i varm vit ton medan den fjärde är tapetseraad i ett vackert mönster.

SOVRUM 2 har också nylagt laminatgolv och nymålade väggar i samma vita ton.

HALL: Denna välkommande hall leder dig in i den vackra lägenheten. Nylagda skifferliknande klinkerplattor, spotlights i taket och nymålade väggar i samma vita ton skapar en känsla av ljus och rymd. Längst in i hallen hittar ni både ett linneskåp samt stor klädkammmare. Här finns det dessutom gott om plats till ett flertal garderober.

Uppdatering: vi ska på visningen på måndag och mäklaren trodde inte att den skulle gå upp så mycket mer än utgångspriset. wii.




Kommentarer
Postat av: Anonym

snyggt

2008-02-07 @ 15:01:09
Postat av: Marielle

Riktigt skitsnygg. Men den som bor där kan inte ha barn så vitt som de är. Jag skulle oxå vilja bo vitt. Vart ligger den där nån stanns?

2008-02-07 @ 16:18:24
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: Patricia

Den ser ju helt underbart fräsch ut. Vilket badkar! Lyxigt värre :D

2008-02-07 @ 17:17:16
Postat av: Evelina

Den var jätte fin! Hoppas ni får den!

2008-02-07 @ 17:26:15
URL: http://evesve.blogg.se
Postat av: Malin Harju

Den såg verkligen jättefin ut!!!

2008-02-07 @ 17:33:08
Postat av: Malin Inspiration & design

Fräsch lägenhet!! Gillar köket bäst. Supersnygg tapet. Har själv stått & hållt i den i tapetaffären. :) Gillar hallen jättemycket, luftig & stora ytor. Den där lägenheten skulle vara perfekt åt er. :) Hur många kvadrat var den på??! Ska ni ha det andra sovrummet som datarum isf??? Du får tjata hur mycket du vill om lägenheter. Inte så kontsigt ju. Förresten så är dt inte tjatigt!! :)

Lycka till med lyan!! Kraaoom Maooolin

Postat av: fanny

Marielle: ja visst var det fint :) visst måste man kunna ha barn när man ha vitt! den ligger ca 10 min från stan.. en trea på 84kvm :) så den är stor och rymlig! kram

2008-02-07 @ 19:09:47
URL: http://pinkpills.blogg.se
Postat av: fanny

Patricia: jaa, den ser verkligen jättefin ut. och det roliga är att det enda vi inte gillar är badrummet. annars är allt som vi sjävla skulle inreda osv. flyttar vi dit så fixar vi nog badrummet. vi badar inte så ofta :/ och det verkar svårt att duscha i den där saken :P

2008-02-07 @ 19:11:10
URL: http://pinkpills.blogg.se
Postat av: fanny

Evelina: ja, det hoppas jag med :) vi kommer bo mycket billigare där än vad vu gör nu och det känns riktigt skönt.

2008-02-07 @ 19:11:47
URL: http://pinkpills.blogg.se
Postat av: fanny

Evelina: ja, det hoppas jag med :) vi kommer bo mycket billigare där än vad vu gör nu och det känns riktigt skönt.

2008-02-07 @ 19:11:53
URL: http://pinkpills.blogg.se
Postat av: fanny

malin: jag gillar också köket jättmycket! de är ju sånt golv vi vill ha både i kök och hallen.. så det är ju perfekt. och vitt kök i högblankt! sen är det ju små detaljer som vi själva inte skulle välja, hellre vitt kakel än den där rostfria väggen över diskbänken, tror den är svår att hålla fläckfri.. fast vi städar ju mycket så :D vad kommer tapeten ifrån? den var himla fin! mäklaren sa att han som säljer lagt ut över 300 tusen på renoveringen, så han går ju lite i back.. sen är det bara hantverkare som gjort allt, så det är ju bra gjort! jag gillar inte badrummet, vill ha dusch.. känns konstigt att stå och duscha i en sån där :P vi ska höra med mäklaren om lägenheten sänks i värde om man sliter ut badkaren och sätter in en transparent dusch ist.. och inte rött, iiih. vi får se. både jag & alex gillar den jättemycket redan. ska bli kul på måndag och titta på den :) hur kan man möblera en sån lång hall tror du? blir det svårt? hur går det med lampan? Puss min gullgumma :)

2008-02-07 @ 19:12:33
URL: http://pinkpills.blogg.se
Postat av: tessan

Den var super fin gumman!

2008-02-07 @ 19:19:18
URL: http://YoureMyAngel.blogg.se
Postat av: Leva

Underbar lägenhet!!!! Slå till!!! *s*
Kram /Leva

2008-02-09 @ 14:51:51
URL: http://leva.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback