can't sleep.

isch jag är trött på att inte vara trött, fiffigt va (: sitter här nu en stund och ska se om jag blir lite tröttare. känner redan nu att jag är trött, haha. så snarti säng igen (: ska upp om tre timmar och sen ska jag minsann hålla mig vaken hela dagen, kommer vara pest, men det är bara att hålla ut. för jag måste verkligen vända på dygnet. man blir ju helt upp och ner när ens sambo jobbar natt. sitter jag uppe och skickar kärleks-sms och ringer för att få kärleks-tanka, långt in på nätterna. sjukt dålig ovana, men jag får skylla på min nykärlek som fortfarande bubblar i magen på mig, så fort jag ser, hör eller känner honom. real love ♥ vi firade förensten våran 19 månadersdag idag. jag som trodde att det var igår och köpte blommor och fixade :P så idag fick jag min önskade fruktsallad med glass och massage. underbart. har lite träningsvärk efter blossom!

en sak som jag vet får mig att inte kunna sova är: jag ligger i sängen och läser inredningstidningar, får massa inspiration och skriver upp allt i min inspirationsbok, sen drömmer jag mig bort och tänkte på inredningen i våran bostadsrätt som vi längtar efter så mycket. min darling älskar inredning och tycker det är kul. men han vet att jag tycker att det är ännu roligare (: så vi har kommit överens om att jag får ta på mig det "jobbiga" lasset och bestämma helt själv hur det ska se ut i bostadsrätten. självklart kommer han nog ha invändningar mot vissa saker, och då får jag övertala honom om att det är sjukt fint, eller gå med på det han vill ^^ iallafall, jag har inte bara ett bröllop att planera de närmaste månaderna utan också inredningen till våran nya lägenhet. tänk om det blir så att vi köper nu i år, det vill jag. jag vill helst av allt köpa en NU, haha, det går inte. inte nu i natt iallafall (: i helgen skriver min tusse kontrakt på att han är fastanställd och då ska vi prata med hans pappa som jobbar som chef på "låna ut pengar till privatpersoner" på banken. och se hur mycket vi kan ta i lån. och sen är det bara att börja leta lägenhet (: mysigt! helst vill vi ju att det ska vara en lägenhet som är ett nybygge, så det är fint och fräscht. men eftersom vi kommer göra om så pass mycket själva, golv, måla om väggar, tapetsera, helt nytt kök, helt nytt badrum osv.. så tror jag ändå att vi tjänar på att vänta med att köpa tills alex utbildat sig till flygledare och kan ta mer i lån så vi får en sagolik lägenhet, en sån där för typ 3-4 millar :D det låter bra! hihi.

typ sånt ligger jag och funderar och planerar. igår natt satt jag och kollade igenom massa inredninstidningar för inspiration och klistrade och klippte och hade mig. jag är verkligen hyper när det gäller inredning. och det ska jag minsann visa dom på äntligen hemma, ska visa att jag kan, vill och gärna hjälper till med tips och ideér. jag kan inte fatta, det känns för overkligt att JAG har fått praktik på äntligen hemma. helt sjukt. säger ju det, allt man vill kommer att gå! och gud vad jag vill jobba som inredare! tänk att få spendera dagarna med att ge folk tips och ideér på hur dom ska ha det hemma, eller kanske tipsa och göra inrednings repotage på en inredningstidning. jag kommer bo på mitt jobb sen. har velat bli inredningsarkitekt sen jag var 9 år. min morfar från österrike frågar samma sak varje år när han kommer "har du samma stil på inredningen nu som du hade när du var nio" och det har jag verkligen inte, hah. i mitt rum (som jag förövrigt tyckte var skitsnyggt.. och det är där vi har vårat sovrum nu, har ju bott här i nästan 11 år nu) iallafall väggarna var knallröda på ena delen av rummet och andra kycklinggult. hubba. men det var då, nu är det helt annorlunda. min stil på inredning har ändrats jättemycket sen jag var 9 år, men vet ni, drömmen om att bli inredningsarkitet står fast. det är min grej helt enkelt och jag kommer lyckas, det vet jag! jag har en bra och trevlig röst som jag kommer långt med, man måste vara superpå för att komma in i branchen och jag får alltid så bra kontakt med tex personalen på olika affärer, jag får dom att öppna sig och blir personlig med dom. jag får dom att känna sig speciella (det är vad dom sagt iallafall, haha) jag är otroligt envis, trotts att jag är sjukskriven och för ett år sedan låg i sängen hela dagarna utan att knappt gå upp eller ut till att ha sånna drömmar och mål. jiss, okej det blev ett ego-inlägg det här också. men jag är så jäkla stolt över mig själv. tänkt att jag klarade mig ur och lyckades resa på mig och nu faktiskt veta vad jag vill arbeta som.

i april går min sjukskrivning ut. och ja, det känns en smuuula pirrigt och nervöst. som tur är så slängs jag inte ut i arbetslivet, utan dom låter mig prova på mina vingar och se hur mycket jag klarar av. det känns bra att börja med att gå privatskolan med inriktning inredning, färg och ljus. det känns underbart att ha fått ladda nu och känna sig peppad till tusen. för det gör jag verkligen. och visar det sig att jag inte klarar av att plugga heltid, så går det inte, då får jag plugga halvtid ist. men det känns toppen att jag iallafall vågar (: credits till mig.

nog om nattsvammel, skrämmer väl bort hälften av mina läsare nu :P
nu måste jag försöka sova. puss och sleep tight.

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Haha, nej du skrämmer inte bort mig i alla fall. Vad härligt att höra att du är så peppad! Jag tror verkligen att du kommer att lyckas som inredningsarkitekt. Du har gett mig massor av inspiration! Hade en fråga också: Varifrån kommer soffan i vardagsrumskollaget?

2008-01-07 @ 11:34:45
Postat av: fanny

charlotte: vad glad jag blir att du tror att jag kommer passa som det, tack :) och va bra att jag inte tråkade ut dig (: soffan heter magnum och finns på olika möbelvaruhus, blandannat www.finnsoffan.se den affären ligger i kungenskurva i sthlm. om du inte bor i sthlm kan du bara söka på "magnum divan" på google, så får du fram vart den säljs. ha en fin dag, kram :)

2008-01-07 @ 11:42:53
Postat av: fanny

charlotte igen: här är en länk också http://www.finnsoffan.se/Magnumdivansoffa.htm kram :)

2008-01-07 @ 11:44:43
Postat av: Charlotte

Tack för snabbt svar! Nu blir det soffjakt på nätet...

2008-01-07 @ 12:03:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback