hamburgare.

vi håller på att laga hemgjorda hamburgare, blev så sugen på det när jag varit och fikat med jimmy så jag sprang in på affären och handlade (: sen hämtade älsklingen upp mig och vi åkte hem tillsammans och stor städade, så jäkla skönt att ha det städat, mhm (: så snart ska vi äta! sen åker alex till jobbet vid sju.. så vi får lite mystid idag! ♥

köpte mjukisbrallorna jag spanat på enda sen dom kom in.. dom satt ju perfekt, så glad (: jag använder mjukisbyxor hemma jämt, så det var på tiden att få ett par nya (: så var dom så sköna i materialet. perfekt 198 kr från h&m!

nu ska vi äta och sen ska jag ta hand om mina fossingar, vi ska nämligen göra varsitt fotbad, med olja, fila, massera och smörja in med kräm från lush. underbart.

image3896




Kommentarer
Postat av: anneli

Ni verkar ha så roligt och mysigt tillsammans! Precis så som det ska vara. Ni kommer bli ett alldeles perfekt gift par känner jag på mig. Skaffar en massa ungar och lever lyckliga i alla era dagar.

Sedan tänkte jag hör också om du hört något om datorerna? Hoppas det.

Hoppas ni får en trevlig myskväll.

KRAM

2008-01-27 @ 19:19:47
Postat av: fanny

anneli: vad du är snäll :) blir så glad. vet du, det vet jag att vi kommer bli. jag är så lycklig! tänk vi har varit tillsammnas i snart 2 år och har aldrig haft en stort bråk.. visst vi tjaffsar, men väldigt sällan. vi kompliterar varandra så bra. love him! ja, han har pratat med sin kompis :) där på företaget och dom kommer sälja ut, dom visste nästa vecka,(vet inet om det var i början eller slutet av veckan) vilka datorer det var. men den som väntar på någe gott, visst?! :D jag kommer ihåg dig, men ibland är jag så disträ, så om du märker att jag glömt att skicka mejl nästa vecka, så kanske du kan påminna mig? :) hoppas du också får en mysig kväll, massa kramar!!

2008-01-27 @ 19:49:20
URL: http://pinkpills.blogg.se
Postat av: anneli

Nejdå, inte alls. Jag skriver bara vad jag tycker! För jag menar verkligen det. Satt härom natten och läste igenom hela ditt arkiv. Och förutom att du har en väldigt bra klädsmak så märktes det verkligen hur bra ni passar ihop! Så jag förstår att du är lycklig. Jag är också tillsammans med min gosse som jag också varit tillsammans med i två år, så jag förstår vad du menar.

Okej, vad roligt. Jodå, ingen fara. Jag väntar tills i veckan då. Och jag kan påminna dig ifall jag inte hör ifrån dig. Ingen fara! Kram

2008-01-28 @ 00:33:24
Postat av: Arihedvig

Hello my name is Cisco. English language is my second language . I visit sites like yours to learn new english vocabulary words and improve my english grammar . I hope to have effective communication and business communication for a new job in US. I learned a new word of the day from your site. I plan to be public speaking and business writing better now from your site. Thank you.

2008-08-27 @ 12:56:23
URL: http://arihedvig.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback