hjälp!

igår tog jag en av mina tabletter som min läkare skrivit ut till mig.. lergigan. och idag har jag varit mer eller mindre deckad hela dagen.. bara legat och sovit på soffan. mamma kom hit och höll mig sällskap, hah. vad social jag har varit då :P älsklingen ringde nyss och jag har kravlat mig upp ur soffan och satt mig här ist (; från soffpotatis till datanörd med andra ord. läskig medicin. sånna vågar jag ju inte ta igen. så det är därför jag varit jätteaktiv på bloggen idag! inte. jag som hade tänkt att prova underkläder på hm..! till bröllopsnatten.. men icke. gick iallafall till min dbt-grupp i morse, även fast jag satt och halsov hela tiden. iallafall, därav min frånvaro.

jag funderar på att ta en promenad till affären och handla lite frukt och någon bra tidning, kanske gå förbi videobutiken och hyra en film. för någonting vettigt måste jag göra idag (: sen blir det nog sängen tidigt, för jag är lika död nu som när alex väckte mig vid åtta imorse. jäsp!

så snart en promenad och sen myskväll, men först läsa lite bloggar!

image3738



Kommentarer
Postat av: Cornelia

Oaho, så verkade lergigan på mig också de första gångerna jag tog den, sov ett dygn en gång!

MEN, numera funkar de jättebra och jag tar dem bara vid behov. Häromdagen sov jag bara fyra timmar efter att jag tagit den för jag skulle upp och jobba och det gick jättebra att komma upp!
Jag tycker dem är guld eftersom de inte är beroendeframkallande (har tidigare under min kaotiska ungdom missbrukat beroendeframkallande mediciner..)

Så mitt tips, prova igen! (när du har tid att sova... ;)

2008-01-18 @ 15:22:25
Postat av: Mysan

gumman kommer du till mig snart? jag saknar dig

2008-01-18 @ 19:11:00
Postat av: Marielle

Att ni inte bränner ner filmer el går med i www.lovefilm.se o får dem hemskickade.

2008-01-19 @ 15:36:53
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback