korkskruvar och fräknar.

vi är dåliga på att uppskatta oss själva. vi gör det verkligen inte ofta och när någon väl säger något fint om en så utbrister vi genast "haha, neeej, det tycker inte jag" varför är det så?! varför kan vi inte ge oss själva lite egokickar ibland? varför snöar man alltid in sig på sina "sämre" sidor och sina komplex?! jag kan helt ärligt säga att jag inte har något komplex.. nu tycker ni säkert att jag låter som en snobbig typ som är för självsäker.. men så är inte läget. läget är det att jag uppskattar min kropp, utseénde och min insida. jag snöar in mig på de där braiga sakerna hos mig själv istället. och är nöjd, helnöjd (: två saker som jag gillar hos mig själv är bland annat mitt hår.. det är tjockt, glänsande och självlockigt.. då snackar jag inte pudelkrull utan korkskruvar.. tycker det är skitfint (: sen mina fräknar. det är inte så att jag ser ut som en prickig korv utan sådär lagom.. dom är i hela ansiktet, men jag kan ändå dölja dom om jag vill.. inte för att jag gör det...! det är iallafall två av sakerna jag gillar hos mig själv..

nu undrar ni säkert varför jag skriver det här.. och det ska ni få reda på nu! (: det är en utmaning till er, alla, skriv 2 saker (eller fler) som ni är nöjda mer hos er själva. ge er själva en egoklick! skriv gärna tillbaka till mig och säg till om ni tagit er ann utmaningen! för som sagt, vi snöar in oss för mycket på de "dåliga" sakerna hos oss själva, ta nu fram de bra!

image3863

image3866







Kommentarer
Postat av: Isabelle

Det är precis så det ska vara, helt underbart att du känner så. Tycker alla människor borde jobba på det. Nu ska jag fundera ut vad jag ska skriva :) Ses imorron! God natt, puss och kram

2008-01-25 @ 22:20:28
URL: http://anothershell.blogg.se
Postat av: Annie

Hej Fanny.
Hittills har jag varit en av dina anonyma läsare, dvs jag har aldrig kommenterat, tills nu.

Ville mest bara skriva att din blogg är underbar att läsa! Eran lägenhet är KANON snygg, ditt sinne för inredning är fantastiskt (vi tycker tydligen HELT i samma banor angående det mesta, om inte allt!), dessutom är du en otroligt vacker tjej och det är jätte roligt att läsa att du tycker bra om ditt utseende, för det borde du!

Ha det underbart.
Annie

2008-01-25 @ 23:06:37
Postat av: fanny

isabelle: ja visst är det så det ska vara! va kul att du också ska skriva :) ska jag gå in och kika. du sa ju att du inte skulle skriva mycket i din blogg, hihi, du uppdaterar ju mer än mig nästan din buse :D ska bli jättemysigt imorgon! riktig tjejdag på stan, precis vad jag behöver :) ses imorgon, sussa gott. puss gumman :)

2008-01-25 @ 23:22:27
URL: http://pinkpills.blogg.se
Postat av: fanny

annie: hej annie! blev jätteglad när du skrev. det är framförallt kul att veta vilka som läser ens blogg! och sen blir jag jätteglad att du gillar att läsa den också! det har ju verkligen blivit ett stort intresse det här med bloggen. du anar inte hur varm jag blir i hjärtat av dina fina ord. att ge andra så mycket bekräftelse kan vara svårt, och speciellt någon som man inte känner. men du kan ju :) det hade varit så kul att se hur du bor! kul med någon som har samma stil på inredning! :) men som sagt, tack för dina fina ord. verkligen. du gjorde min kväll! hoppas du får en fortsatt mysig fredagskväll! massa kramar!

2008-01-25 @ 23:25:49
URL: http://pinkpills.blogg.se
Postat av: Mysan

så jäkla bra skrivit gumman, du är bäst så allt är bra hos dig och nej du är inte snobbig det minsta :)

2008-01-26 @ 01:57:51
URL: http://mysackan.blogg.se
Postat av: Elisabet

Superbra inlägg, och underbar inställning! En sådan inställning borde fler ha. Man ska aldrig nedvärdera sig själv! Men tyvärr så gör ju många det genom att avfärda komplimanger och tänka att man inte duger, precis som du skriver.
Ut med såna tankar, och fler egokickar åt folket istället!:)

Måste även tillägga att du är väldigt söt, och bloggen i övrigt är väldigt trevlig att läsa. :)/Elisabet

2008-01-26 @ 10:06:19
URL: http://hurricanebetty.blogg.se/
Postat av: Anonym

men varför plattar du jämt ditt hår då om du är så nöjd med det?

2008-01-26 @ 11:44:12
Postat av: Malin

Bra inställning gumman! Ska anta utmaningen. :) Du vet jag är glömsk, påminn mig om jag glömmer. :) Kram

2008-01-26 @ 12:05:26
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se
Postat av: Malin

Lustig, sa precis till Mattias i går att jag ville ha korkskruvar. Såg wedding daze i går & hon hade så fint hårsvall. Har du sett den?!! Jag har med fräknar men dom syns mest på sommaren. Jag har ju foundation så dom syns inte så mkt. :) Min lilla gosse har lite små söta fräknar. :) Jag brukar kalla honom för min lilla söta fräknekorv. :)))

2008-01-26 @ 12:25:23
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback