lindt lindor.

mitt fika besök hade med sig lyxchocklad. lindt lindor. gud så gott. känner nu i magen att den var lite för god.. har stoppat i mig en del. var jättetrevligt iallafall. kul att prata massa gamla minnen. vilka barnrumpor vi var när vi var 17..! valborg var nog en av de dagarna man helst vill glömma. pinsamt. nu känns det helt klart bättre med en mysig middag på valborg än leriga jeans och minnesluckor. ha! sånt kan man iallafall tycka är kul nu. att prata om iallafall (;

ringde älsklingen nyss, han kommer hem vid åtta. då ska vi äta köttbullar & spaghetti. gott. så jag ska förbereda lite. eller så blir det rester från igår. oxfile med potatisgratäng vs köttbullar och spaghetti..! vi får se (: sen blir det mysamysa hela kvällen med film! ska tända en brasa också. fryser jättemycket. mjukisbyxorna åkte på direkt när jag stängt dörren. mina älskade röda fula nike mjukisar. som jag så lyckligt fyndade i gratis lådan på returmakeriet, haha. vilka kap man har gjort där ^^

dagen skulle ju varit rensa och städa..! städa har jag faktiskt gjort. dammsugit och torkat av alla skåp och hyllor och plockat iorning. men ingen rensning idag inte. men jag måste erkänna att fika och prata gamla minnen var mycket roligare (: och imorgon hinner jag inte heller.. jag och helena ska till stan och fridhemsplan och prova ut min bröllopsklänning..! galet va. jag ska stå i en vit bröllopsdröm och välja och vraka bland alla hundratals klänningar. öh.. kommer nog hitta massa.. men får ju bara välja en. vet iallafall att jag vill ha en med korsettliv, alltså inga ärmar.. och kjolen ska vara lite sådär stor. ingen slank klänning med andra ord. det blir nog bra (: så lägger jag undan den klänningen tills våran dag. så får vi se om jag hinner ändra mig tills dess.

så det är det jag ska göra imorgon. blir det säkert någon fika också (: och titta lite på rean, som säkert är ganska urplockad nu. min favoritkappa är på rea nu för98 kr..! fanns i andra färger också. nedsatt från 698 kr. bra kap.

nu ska jag upp på vinden och lämna lite julsaker. puss!

image3484



Kommentarer
Postat av: carin

Jag kan knappt tro att det är sant, att få prova bröllopsklänning.. Jag hoppas att jag också får göra det en vacker dag =) Jag vet att du kommer välja en som du är jättefin i och jag längtar efter att se bilder på dig. Och Alexander från erat bröllop. =)

2008-01-02 @ 00:57:01
URL: http://carinparin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback