myskväll.

vilken mysig kväll vi har haft, du och jag älskling ♥ vi kommer varandra närmre och närmre för varje dag som går och det värmer i hjärtat vill jag lova. jag älskar dig verkligen. min tuss.

vi har gjort det fint här hemma ikväll, ätit god middag och efterätt, glass med kolasås! har haft sug efter det hela dagen och blev lite besviken när vi svängde in på mcdonalds och deras glassmaskin var trasig. men nu fick jag min glass (: mums! vi har suttit och myst framför en varm eld. bara satt och höll om varandra. kärlek! sen har vi spelat kortspel och pratat massa om framtiden. sånt är så underbart. hjärtat ska upp imorgon och jobba dag, så vi ska gå och lägga oss nu. imorgon ska jag ner till centrum och köpa en tidskriftsamlare, har enormt mycket inredningstidningar som jag inte vill slänga. prenumenerar på sju olika inrednings tidningar och det blir en del. sen ska jag tvätta, träna och plocka lite här hemma och laga god middag tills älsklingen kommer hem vid åtta. älskar den salladen. mums! (: köpte filtduken på duka idag för 99 kr, den sista som fanns kvar! måste ringa och avbeställa den från inreda. det blev mycket fint med den iallafall (:

nej nu blir det sängen, trött och det ska bli skönt att sova! puss&kram ♥

image3512





Kommentarer
Postat av: carin

Jättesnygg duk, sån har jag också velat ha ett bra tag, men jag vet inte riktigt om det skulle passa in på köksbordet här.. Kul med den där rosa peruken föresten =D

2008-01-06 @ 02:00:46
URL: http://carinparin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback