nyduschad!

har precis duschat. skönt! nu ska jag bara vänta på att min trollhår ska torka lite, sen ska jag dyka ner sängen och läsa min nya cosmopolitan. måste stoppa den prenumenationen också. jag har totalt tappat intresset för tidningar innehållande sex, skvaller och skandaler. hua. nu är det inrednings som gäller.. men eftersom jag lusläst alla inredningstidningar så får jag väl läsa den nu då!

innan jag går och lägger mig ska jag gå ett varv med en soppsäck.. har stökat till det ganska mycket här ikväll med allt pyssel osv.. ligger nötterskal över hela vardagsrumsbordet, halv uppdruckna tekoppar, mm..! och så ska inte alex behöva komma hem till. hihi.


image3734

image3735

image3736



Kommentarer
Postat av: Marie

Det värsta är att VeckoRevyn har gått mer åt skvallerhållet och jag hoppades att få slippa sånt. Läser den ett tag till, sen får jag se. Har inget sådär megaintresse just nu får nåt sånt.

2008-01-16 @ 23:36:42
URL: http://majsanx.blogg.se
Postat av: fanny

marie: jag vet. usch, jag vet inte om jag börjar bli för gammal eller vad dte är.. kul att läsa är det inte iallafall. hm. du, grattis på födelsedagen föresten (: PUSS!

2008-01-17 @ 00:00:28
Postat av: Ailokjersti

Congratulations on a job well done. Thanks

2008-12-15 @ 08:38:52
URL: http://ailokjersti.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback