Onsdag!

hej på er (: kom hem för ett tag sen, har varit iväg och kikat på lägenheten som vi eventuellt skulle bjuda på.. dock kommer vi inte det eftersom all renovering var rena rama fusket..! tyvärr, för helheten var jättefin, det kändes jättestort. och vi skulle lätt få in våran dubbelsäng med sängbord utan att behöva ta bort garderåben. men men, känns inte kul att få fuktskador efter några månader i badrummet osv. mäklaren berättade dock att det finns en exakt likadan lägenhet som är i stoort renoveringsbehov. men vi kommer tjäna över hudratusen på att bjuda på den ist.. och så får vi det som vi vill från början. kort och gått, vi ska inte bjuda på lägenheten med fuskrenoveringen (;

helena är här nu, mysigt! ska snart färga mitt hår rött dock inte så rött som på bilden ^^ men det är fint också. älsklingen är och veckohandlar på coop så vi sparar in lite tid medans vi fixar med håret. får vara rädd om tiden tillsammans, snart jobbar han i nio dagar i sträck igen. huuuua. men lönen blir ju saftig! (:

image3949

idag har vi köpt allt till inbjudningskorten, festprogrammen osv. vi trodde att vi skulle komma billigt undan när vi pysslar ihop allt själva.. men nästan 2 tusen fick vi punga ut med, sved i plånboken vill jag lova..! sprang även in på make up store och fick sminkväskan jag tjatat om av älsklingen (: inte i svart dock.. i silver. dom svarta kommer aldrig mer komma in. nu är sminket fint uppdelat i facken (: nöjd!

nu ska vi färga håret.

ps här är också en lägenhet vi ska gå visningen den 7 feb.



Kommentarer
Postat av: Marielle

Hur vart ditt hår? Nyfiken:). Vilken färg använde du?

2008-01-31 @ 11:18:06
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback