sjusanningar!

image3746

ο jag är en drömmare, fantiserar mycket och somnar lättare om jag ligger och planerar inredning och planerade renoveringsplaner. mår bättre om jag har mål och drömmar och får planera. min dröm är att rita ett eget hus alt. lägenhet och inreda.

ο jag sover med både snuttefilt och nalle och kan inte sova utan dom..! det här skämms jag för jättemycket speciellt när det sover över kompisar här eller jag ska sova borta. tur att min sambo tycker att det är gulligt! (;

ο jag är en ensamvarg och behöver verkligen egen tid. kan sällan umgås med vänner för länge, då börjar det krypa i kroppen.

ο jag tror på mig själv och ser sällan ner på det jag säger/gör. är en väldigt positiv person som sällan klagar, även fast det är hårt ibland. mitt motto är "vill man så går det"

ο jag älskar att skriva listor på det jag ska göra. innan jag somnar skriver jag alltid en lista på vad jag ska hinna med/göra dagen efter. har ett block där jag skriver matlistor, inredningslistor, göra listor, planerings listor mm. det hjälper mig att få mer struktur på vardagen och även komma ihåg allt (:

ο Jag har planerat mitt liv fram tills jag är 30år och hoppas och önskar att det blir så. fram tills dess kommer jag ha: gått en privatskola i inredning, praktiserat på äntligen hemma, sökt in på konstfack och utbildat mig till inredningsarkitekt, förhoppningsvis fått jobb på en inredningstidning eller nått annat kul ställe, skaffat barn och köpt och inrett våran bostadsrätt. och såklart gift mig med världens underbaraste alexander ♥

ο jag har alltid ett inredningsprojekt igång och gillar att ändra om och förnya. det blir dyrt, men oj så fint (:

utmanar:
malin
carin



Kommentarer
Postat av: Malin

Hej Hej! Tack för du utmanar mig. Har redan gjort den utmaningen men det var ju ett tag sedan. Får väl komma på sju nya sanningar. :) Ska försöka göra detta inom snar framtid. :) Kan hända du får påminna mig. ;) Har några fler utmaningar som ska fixas först. :)

Hehe, kul att du tyckte om min beskrivning. Gubben tycker inte jag har pärnäsa, jag kan va lite självkritisk med mitt utseende i bland. :)Kom på att jag har mestadels glasögon med. :) Mjo, jag vet inte om jag vågar mig på en bild. Jag skulle vilja men vi får se. :) Kanske ni får se en skymt i allafall. ;)

Fina planer du har och vad trevlig "din" lista var att läsa. :) Jag hålle rom en kudde när jag ska sova, istället för nallen. :) Det är skönt! :)
Du verkar va en sån helmysig tjej! Kram på dig!

2008-01-19 @ 19:33:46
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback