snart...

.. blir det en mysig tvkväll för mig. jag måste hinna duscha och göra iordning lite fruktsallad tills det börjar om 20 min. jag är helt mör i kroppen. har inte suttit ner så mycket idag. det blev en rejäl storstädning! nu luktar det ajax i hela lägenheten! härligt (: jag är lite av ett städfreak! jag kan inte ha det stökigt, då mår jag inte bra..!

alexander överaskade mig idag.. han läser min blogg och såg att jag vill ha en bärbar dator.. han jobbar ju som väktare och går in på olika företag osv när han är i tjänst.. så han får massa kompisar på olika affärer, tex onoff, siba osv.. (: och det var en som berättade att det har blivit vattenskadade bärbara datorer (bara själva kartongen är vattenskadad) men datorerna är helt felfria. dom kan ändå inte sälja dom, så dom kommer sälja dom för runt 2 tusen.. så den datorn jag vill ha har dom..! så istället för nästan 9 tusen kanske jag kan få ner den till två.. hade varit kanon. wii. (: vi får se. inte få allt för mycket pirr i kroppen innan man vet säkert.. jag är ganska bra på sånt annars :P sen är ju frågan.. en vit, svart eller tjejigt rosa?!

nu - duscha, sen fruktsallad och tv, namnam!

ha en fin kväll ♥

image3847



Kommentarer
Postat av: Helena

hihi, rosa!

2008-01-23 @ 20:34:48
Postat av: fanny

helena: ja det tror jag nog med, *fniss*

2008-01-23 @ 21:45:42
URL: http://pinkpills.blogg.se
Postat av: Malin

Natti natti! :)

2008-01-23 @ 21:53:15
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se
Postat av: anneli

ÅH. Jag blir så avis! Du kan inte ta två st om du får pengar av mig? Betalar frakt och allt. Snääälla. Jag har så länge velat ha en bärbar men jag har inte heller niotusen på fickan.

2008-01-23 @ 22:20:13
Postat av: fanny

anneli: självklart ska jag fråga det! han skulle få svar på fredag, då går han rond på det stället, har du någon mejladress jag kan nå dig på ? kram :)

2008-01-23 @ 22:57:51
URL: http://pinkpills.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback