sömnig.

höll på att somna till filmen i början, men sen satt jag på kanten av soffan och hade goosebumps över hela kroppen, fy vilken läskig film. mamma och jag tittar alltid på skräckisar. sen är vi skiträdda, haha. typiskt oss. från andra sidan hette den. faktiskt jättebra!

mamma gick för någon halvtimme sen, hon frågade flera gånger om jag ville ha sällskap i natt men det blev att hon åkte hem iallafall. vi hade iallafall en jättemysig kväll tillsammans. hon masserade min rygg som verkligen behövdes, har sån sjuk träningsvärk! imorgon ska jag upp och gympa till blossom (: och då ska jag minsann stretcha efteråt som jag var slarvig med i förrgår :/ vi åt middag ihop också som hon lagade. kokt torsk med kokt potatis och äggsås, gott! idag har jag nog inte varit dum mot min mage någonting. massa frukt och fisk! ha (: eller jo det blev ju en meny på mcdonalds...! vi åt vaniljglass med färsk annanas också. riktigt gott. syrligt så det svider lite på tungan nu. och druckit massa grönt te.

jag ska snart sova. fick hem en hus & hem idag som jag blev jätteglad för. "det lös i dina ögon när jag gav den till dig" sa alex :P min inredning&insperations-bok börjar bli fullproppad. måste ha en ny! tittade efter än på bokhandeln idag, men dom hade inga bra. får bli ordning&reda igen (:

imorgon är det en underbar dag. längtar. alex är nämligen ledig! känns som en evighet sen han var det. han får fast tjänst nu den 8:e januari och nu är han ansvarig för att visa de nya deras ronder och så.. så det har blivit en del jobb. ish. men nu är han ledig i nio dagar. mysigt! imorgon ska vi åka och köpa tapeterna. får bli en fyra fem rullar, så det räcker. vet ju inte än vart den ska sättas upp, men det blir iallafall i våran bostadsrätt.

påtal om bostad.. mamma skriver över kontraktet helt på mig. alltså är lägenheten våran. jag vet inte om jag skulle skratta eller gråta. kändes bara underbart. dock kommer hon flytta hit under våren. kommer komma hit i slutet av januari och villan hon bor i ska hyras ut med hennes möbler till en annan medans hon bor här. vi ska nämligen samla ihop 30 tusen på fem månader. vi har tur som har en sån snäll morfar för han betalar hälften av bröllopet annars hade vi fått spara ihop 60 tusen. som aldrig hade gått. hrm. men nu går det, när mamma flyttar hem så går det ihop (: så vi får en mamma-inneboende tills vi gifter oss! hoppas vi inte går varandra på nerverna!

förensten så ringde jag till en second hand butik idag. en som tar in kläder och säljer. när jag förklarade att jag hade 43 vintageklänningar som jag samlat ihop de senaste åren och förklarade hur dom såg ut sa hon att jag kommer bli rik! håller tummarna iallafall. ca 500 kr per klänning, lite mer eller mindre, men i snitt. vet ni hur mycket det blir?! jo 21500 kr. då har vi ju samlat ihop till våran del av bröllopet! på klänningar jag inte ens använder. okej att min dröm om att starta en egen second hand butik spricker.. men jag får mitt bröllop med min alexander. och det betyder så mycket mer ♥ så vi ska åka in med alla klänningarna någon dag och visa upp dom, så får dom se vilka dom vill ha och inte ha. pengar blir det iallafall (: och genom det här betyder det att om vi ändå stoppar undan ca 3 tusen i månaden var.. så kan vi åka på våran thailands smekmånad i november. hur underbart vore inte det? längta!!

nu har jag tråkat ut er tillräckligt med mitt tjat om allt. förlåt. är bara så ivrig. nu ska jag gå och borsta tänderna och sen läsa hus&hem! och ringa och säga godnatt till älsklingen.

sov så gott ♥

image3511



Kommentarer
Postat av: Mysan

du tråkar inte ut alls, jätte roligt att läsa om dina planer gumman:) tänker på dig!

2008-01-04 @ 11:44:50
URL: http://Mysackan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback