sovdax & framtid!

ska snart krypa i säng. har varit riktigt mysigt ikväll. jag är så glad att älsklingen är hemma (: mår så mycket bättre i hans sällskap! filmen var jättebra. vi fikade ostmackor och te och sen poppade vi popcorne. imorgon ska jag till läkaren för att diskutera min sjukskrivning. och min framtid. dom hjälper mig en heldel där jag går.. min psykolog har gett mig en sporre.. går jag till min arbetsträning en gång i veckan i fem veckor så ska han hjälpa mig att få min inredningsutbildning betalad.. (: och hur bra hade inte det varit? jag är sjukskriven och får pengar från försäkringskassan plus att jag kan plugga samtidigt och få utbildningen betalad. gick iallafall med ett stort smajl på läpparna ifrån min psykolog idag ^^ älsklingen blev glad för mig med. han vet ju hur gärna jag vill gå en utbildning i home styling. om alex kommer in på flygledarskolan så ska söka in på någon homestylingutbildning där nere också, så jag har någonting att göra om dagarna (: måste sätta mig ner och kika lite på vad det finns. känns som det händer en del stora saker i mitt liv just nu. och det känns helt underbart. jag hatar att stå stilla, speciellt när det finns tusen saker jag vill uppnå (: skönt att sätta igång! men en sak i taget, har ändå varit "off" från livet ett bra tag. men när man väl kommer igång så går allt fort sen. nu ska vi koncentrera oss på vårat mysiga sommarbröllop! gud vad jag längtar tills imorgon. att få ha den där vackra ringen på fingret igen. sagolik känsla. kommer bli en mysig dag imorgon.

ringde till noorsslott idag också och ändrade både förrätten och varmrätten.. till varmrätt blir det oxfilé, potatisgratäng, pepparsås och vitlökssmör, namnam (: så nu slipper du kalvfilén helena ;D

morgondagens planer. .

♥ gå upp vid elva, äta frukost, duscha, sminka mig.
♥ läkaren klockan 13:00 och prata om förlängd sjukskrivning.
♥ åka till guldsmeden och prova ut vigselring och beställa den.
♥ åka och prova brudgumskläderna till alex och beställa dom.
♥ ta en fika på ett mysigt café med älsklingen.
♥ veckohandla mat på coop.
♥ hem och laga god middag och ha myskväll med hjärtat.

nej, nu drog klockan iväg.. det blir ju lätt så! när man är ensam hemma står tiden stilla och när min lavvli är ledig springer tiden iväg!

natti natt (:

image3933

gud vad jag längtar till sommaren när jag ser den här bilden.. den är taget på våran 1 års dag och våran förlovningsdag (: som firades på samma dag då. sen saknar jag mitt röda hår. är lite trött på att vara brunhårig nuuu.. så på onsdag kommer helena hit och hjälper mig färga det (:



Kommentarer
Postat av: Helena

Jag blir hemskt glad för det gumman =)
tack!

2008-01-29 @ 16:57:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback