sovmorgon!

Eftersom jag har varit jätteduktig med att gå upp vid nio, tio hur länge som helst så tyckte både jag och alex att jag var värd en sovmorgon. min kropp är fortfarande van vid att vara uppe sent så under dagarna är jag hur trött som helst och på kvällen blir jag pigg :P men det hjälps ju inte, det är bara att trottsa och vända på dygnet ändå! kort och gott, jag ställde inget mobilalarm idag och sov till ett (: riktigt skönt.

kvällen igår var jättemysig, vi gick ju på bio och såg good luck chuck. som var bättre än vad vi väntat oss. vi blev nästan utkörda efter filmen av städaren eftersom vi satt kvar och hånglad, hah. image3729 men det var en mycket mysig kväll iallafall. sen kom vi hem och satt och planerade lite mer bröllop. det känns som det är en del att fixa med. men vi har ju några månader på oss. snart ska vi åka till stan och hitta smoking till älsklingen. han kommer bli så fin (: med svart gördel och fluga! snygging (:

idag ska vi åka till panduro och handla hem lite olika pysselsaker.. ska prova att göra olika altenativ till inbjudningskorten. men vitt, silver och svart text är väl det vi tänkt oss. får se vad jag hittar på. har lite idéer (:

ska göra en sen frukost nu och få upp min sovande alexander! sen åker vi iväg! ikväll jobbar han, så det blir pyssel för min del, film och mys på tu man hand (:

bilden är som taget ur våra tankar. hoppas det är lika vacker på sommaren på noorsslott!
image3730



Kommentarer
Postat av: Marielle

mysigt att sitta och hångla som tonåringar va;)?

2008-01-17 @ 17:30:29
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback