tjejkväll (:

tessan kom precis lagom till att jag gick upp ur badet, var riktigt skönt att bada, kändes som att jagskulle somna :P skrubbade hela kroppen med ldb's peeling, den gillar jag verkligen! låg och läste solo och drack ramlösa. sen blev det velourdress och uppsatt hår.

kom precis hem. har varit ute och gått med tessan, varit på affären och köpt godis och varit på videobutiken och hyrt film. det blev en komedi (: ska snart få massage av henne och sen ska vi titta på film och dricka cola och käka godis! ska skära upp lite ananas också, är riktigt sugen på frukt.

föresten så ringde eva och sa att tjejen som provade brudklänningen hade varit stl 40.. så den var för liten för henne! tråkigt för henne, men jag blev glad (: jag och helena ska dit på söndag och prova den. passar den och jag gillar den så följer den med hem (:

sitter och kollar olika bröllopstårtor, shit vad mycket det finns att välja på! men vi vill ha nått i den här stilen.. eller den här. vill ha den stilren (; och vit såklart. frisyrerna på bilden har jag fastnat för (: vilken gillar ni bäst?

nu ska jag minsann få en ryggmassage av söto therese. sen film! puss och ha en mysig kväll!





Kommentarer
Postat av: Isabelle

Den tredje helt klart :) Ha de bra! Puss&kram

2008-01-10 @ 22:03:36
Postat av: Malvi

Jag håller med Isabelle - den tredje är finast :) Ha en trevlig helg!

2008-01-11 @ 10:55:10
Postat av: fanny

isabelle & malvi: håller mer er båda. jag gillar den sista mest också (: tack!

2008-01-11 @ 16:23:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback