Egen müsli.

håller på att göra egen müsli just nu. det lukar gott i hela lägenheten. knasig natt syssla va ^^ men jag vill så gärna äta det till frukost imorgon med en hallon smoothie. gott! har varit riktigt effektiv här hemma ikväll. städat, tvättat, diskat alla ljushållare, vikt tvätt och donat med massa annat  middagen vi åt var fab! både jag och alle är riktigt pigga och aktiva. har inte varit hungrig förens nu, så man står sig bra på dinkel. himla kul att älsklingen är med mig på mina nyttigheter. då är allt så mycket lättare. han säger hela tiden att jag är duktig som börjat äta så sunt. då blir man ännu mer peppad. ska ta hem min mammas Orbitrek som hon aldrig använder. sprillans och träna lite varje dag. kul!

suttit och kikat på massa inrednings sidor nu medans müslin rostas i ugnen. ska bli så himla kul att fixa i resten av lägeheten sen. jag trivs verkligen i den här lägenheten. känner ett inre lugn. får en mysig känsla i hela kroppen när jag låser upp dörren och stiger in. hemma! älskar att pyssla och dona här hemma. känns riktigt bra att ha en bostadsrätt, då får man ju ut någonting på att renovera osv. tänk sen när allt är klart med renoveringen. va fint det kommer vara. jag trivs riktigt bra som det är nu. men det ska bli skönt med ett helt nytt kök  vi ska till banken snart också. spännande!

det har varit lite dåligt med inredning. känns som det blivit en matblogg istället. fast det är väl lite av varje antar jag. står ni ut?!

haha, mina katter är som galna här hemma. det flyger runt lite flugor, jag är så smart så jag har lamporna tända och fönstrena öppna. så vi har massa husdjur här hemma nu  jaja. jag dammsög upp ett bi nyss. den surrade i mitt ansikte och sen bet katterna på den. stackarn. så vågade jag inte ta i den. så nu ligger den i dammsugaren. poor thing.

nu är müslin klar och jag ska borsta tänderna och lägga mig och läsa! hoppas ni sover gott redan. så hörs vi imorgon. massa pussar&kramar!!



Kommentarer
Postat av: Jennica

Ja jag vet, man mår sååå mkt bättre. Ändå slutar det alltid med att jag trillar dit igen med onyttiga matvanor o mängder med snacks. Man e bra dum alltså. Jag behöver verkligen gå ner i vikt, så jag hoppas du fortsätter så här så kanske inte min motivation försvinner den här gången :)

oj, haha, låter som jag lastar över detta på dig nu, inte så jag menar :) hihi.

kram på dig!

2008-07-25 @ 01:20:06
URL: http://catylicious.blogg.se/
Postat av: Jennica

Ja, gud ja, länka på du bara :) Glad att jag kan göra dig glad, hi.

Jaa då, din dinkelsallad e med bland mina recept :) Mest sallader, men jag har även tänkt försöka mig på köttfärs- och linsbiffar (hälften av varje eller något sådant), det svåra e vad man ska ha till.. men det blir väl massa grönsaker och nån salsasås eller liknande. Har även en sjukt god pastawok (fullkorn såklart) som är GI. jättegod verkligen, och hur enkel som helst att göra. det e pasta då som man kokar som vanligt o sen sköljer med kallt vatten och sen hettar upp igen (blir mer GI-nyttigt då), paprika, rökt kalkon (sånt pålägg), massa broccoli och flingsalt. O min couscouswok måste du testa ;) superenkelt. kyckling, wokgrönsaker (Findus - classic), go greens röda linser och sen i med couscousen! ibland har jag även i ananas.(hoppas jag inte glömde nåt nu, hihi, ja kryddor då förstås, brukar slänga i en buljongtärning i couscousvattnet samt krydda kycklingen med kycklingkrydda). supergott!

Jag har försökt mig på att gå ner i vikt massa gånger dem senaste typ 2 åren.. jag klarar det högst 3 veckor. jättejobbigt. mitt problem e att jag inte kan unna mig minsta lilla godisbit utan att trilla dit igen. alltså jag skojar inte, men äter jag godis en gång så kan jag komma på mig själv efter en vecka att, men jag skulle ju gå ner i vikt! då har jag alltså trillat dit under en hel vecka utan att ens tänka på det. hatar vad socker gör med en!

skäms nästan för att säga det, men sen jag träffade min sambo har jag gått upp runt 20-25 kg. helt sjukt. men allt detta godisätande och skit. usch. nu vill jag bara ner till min normalvikt igen, detta är inte jag.

oj, nu blev det långt det här. hoppas du orkade läsa :) tycker du verkar va en så himla mysig o gullig tjej i bloggen så man vill bara skriva massa hela tiden :) thi. läser här flera ggr om dagen.

nä, natti med dig så kanske vi hörs imorn :)

puss o kram

2008-07-25 @ 02:15:41
URL: http://catylicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback