god frukost!

åt en riktigt god frukost med alex när vi vaknade. i går satt jag och surfade runt på massa recept sidor och det ska bli ett nöje att skriva matlistan nästa vecka! så goda (och nyttiga) maträtter! frukosten bestod iallafall av vattenmelon, knäckebrödmackor med massa fröer och fibrer med rökt kalkon och grönt te. gott! det blir föresten inget med krogen. både jag och amie är sega och ska vara hemma och ha tjejkväll ist (: mys!

 

funderar på att lägga till en ny kategori här på bloggen. matlagning och recept. blir man lite peppad till att äta nyttiga saker.. (: iallafall jag.

ska städa lite här iallafall dammsuga och bädda sängen. resten är rent (: vi ska köpa en blue air. underbart. en jättebra luftrenare som är utvecklad för allergiker. den suger upp mikrosmååå partiklar, katthår, damm, kvalster mm.

"Det bästa - nu ännu bättre! Blueair 601 renar mer luft effektivare. I rum så stora som 63 kvadratmeter fångar vår patenterade två-stegs HEPASilentT teknologi upp 99.97% av de minsta .1 micron partiklarna, inklusive allergiframkallande pollenkorn, damm, kvalster, mögelsporer och partiklar från husdjur.

Blueair är luftrenaren för människor med allergier, astma eller andra luftvägsbesvär, eller för vem som helst som vill andas renare luft. Framsteg i fläkt- och filterdesign har dramatiskt förbättrat effektiviteten, och gett Blueair 601 ännu bättre Clean Air Delivery Rates än den tidigare "Best of Class", Blueair 501.

Ytterligare finesser är att den är tystgående, har låg energiförbrukning, stålkonstruktion och är lättskött: öppna bara luftrenarens lock, ta ut det använda filtret och sätt in ersättningspaket var sjätte månad."

låter bra tycker vi (: ska åka och kika på den nu när alle är ledig i veckan.

nu - dammsuga! puss (:



Kommentarer
Postat av: Annie

Du har ju redan en kategori som heter "Mat och bakning" ;) Placera recepten där i?



Take care*

2008-07-11 @ 15:43:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback