hemma!

nu är vi äntligen hemma, borta bra med hemma bäst visst?! (: har haft det jättemysigt och kul. lite åksjuk första kvällen men jag tuggade åksjuketuggumin så det gick över. shoppade en himla snygg skinnväska, får fota den senare! vi har ätit gott, första kvällen åt vi på båtens finare ställen och notan för mig och alex gick på 700 kr.. så andra kvällen blev det lite billigare ^^ sjuka priser! handlade godis i taxfreen.. djungelvrål salmiak klubbor, jum (: och lite annat. det mysigare var nog när vi satt uppe på däck och tittade ut över vattnet och solen sken och så drack vi cider.. en jättemysig resa helt enkelt (:

i går kväll vid halv elva ringde våran granne och frågade om vi hade katt...! Lucifer hade fått upp haspen på fönstret och balanserat på fönsterbrädan och stod utanför hennes fönster. så i natt fick våran granne vara kattvakt.. våran kompis kollade till dom när vi var borta, men sov inte där. så hon hade väl precis gått. buskatt! oroliga vi blev. men som tur var så var han okej våran skatt. nu har vi satt buntband på alla haspar så han inte smiter igen!

ska äta lite frukost nu och sen fixa klart med bröllopsfilmen, sen ska vi åka och lämna tillbaka hyrbilen och hyra en annan bil som är billigare (: idag blir det bara ta det lugnt och slappa, mysa och titta på film. skönt med slappdag! jag är trött efter kryssningen!

hoppas ni mår bra också och har haft en mysig helg! hörs senare. puss&kram. ps. kort från kryssningen kommer sen (:



Kommentarer
Postat av: Jennica

Usch va orolig jag skulle bli om någon ringde om våra katter så där när man inte bara kan komma hem! förstår att ni blev oroliga! tur det gick bra :) bor ni högt upp?



mysigt ni verkar ha haft det! vad var det för kryssning? alltså, var man länge i finland o så? vad kostade det?



kram

2008-07-20 @ 16:20:05
URL: http://catylicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback