kolmårdens djurpark

haft en jättetrevlig kväll med madde och marcus. åkte till deras nyköpta radhus (fatta att vi är så stora nu så vi köper radhus, skaffarbarn och gifter oss!) det var jättemysigt och precis lagom stort. dom väntar barn och kommer göra jättefint inne i bebisens rum. kul att se sen när allt är klart. madde äger ett hunddagis och ikväll frågade hon mig om jag vill börja och jobba lite smått. förstår ni hur härligt det hade varit att komma ut och röra på sig OCH tjäna pengar. inget illa menat mot ägaren till hunden jag går ut med ibland nu.. men madde höll på att smälla av när jag berättade vad jag fick i lön av henne. så det blir bättre hos henne såklart (: ska prata med försäkringskassan också, så dom är med på noterna. dom vill att jag börjar jobba lite smått och det vill jag med. är ganska uttråkad när alexander jobbar :/ så det ska bli minst sagt kul med jobb (: jag har jobbat och varit aktiv sen jag var 13-14 år och att inte jobba har verkligen fått mig att "säcka ihop" jag vill ut och röra på mig! när man går ut på dagiset så går man med elva st hundar i olika stl. hihi. har ett slags bälte om midjan som man kopplar fast alla koppel i. gud va sött :P

vi ska åka med dom till kolmården någon dag. rida på kameler och titta på delfiner (: kul va.

vi kom hem nyss. fick låna film av dom som vi ska se nu. blir sent, men det gör inget. imorgon sover vi så länge vi vill (: mys! ska ut och "flåsjogga" imorgon och försöka få med mig min sötnos (: kul.. likadana mjukisbrallor och hoodies, precis som det ska vara när man är gifta ;D

älsklingen håller på att göra fika nu. gott. han tänder ljus och gör det mysigt i vardagsrummet. ska byta om till pyjamas och fårskinnstofflor och gosa ner oss i soffan.

här är bilderna får "badrumsplaneringen" badrumsinredningen är i vitt högglans från hafa, mörkgrått klinkers i 16.5*16.5 cm. vitt matt kakel på väggarna i 10*20 cm med vita fogar (kaklet ser grådassigt ut här). klarglas i duschen och handdukstork. stor spegel på väggen över handfatet (: kommer blir superduper fint!



ser trångt ut mellan duschhörnan och allt annat. men vi har mätt och det är det inte ^^ plus att vi kommer vika in väggarna på duschen när vi inte använder den (:



perfekt med högskåpet på sidan av handfatet, det var himla rymligt (vi kolalde på det på bauhaus idag)



sett från duschen. på vänster sida sitter dörren, fast den glömde jag såklart sätta dit.



högskåpet. vi ville inte att allt skulle sitta precis brevid varann.. och det gör det inte så det är bra.





nu - film och mys i soffan (: god natt.








Kommentarer
Postat av: Pinar

Ni ar sa söta tillsammans!! Jag har inte vart pa kolmarden pa 8 ar tror jag! Tror du man fortfarande kan simma med delfinerna om man betalar?

Kram, Pinar

2008-07-03 @ 11:12:51
URL: http://nooshis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback