kvällro

äntligen kan jag sitta ner och ta det lite lugnt. till och med middagen blev stressig och jag for upp och ner för att jag lagade mer mat till älsklingen som ska ha med sig matlåda till jobbet. phu. innan det var vi och veckhandlade och den här veckan börjar vi med GI mat på riktigt. inga snabba kolhydrater alls nu. får se vems fisar som luktar godast, haha

det tog en evighet att handla. skulle hitta alla fröer, bönor, couscous mm. och det var inte en lätt match vill jag lova. men tillslut var vi klara. det slutade med att jag fick avboka med helena som jag skulle fikat med, det får bli en fika på måndag istället.

ikväll ska jag tvätta, försöka tvätta upp all tvätt. börjar bli ett mindre kaos inne i gå in garderoben. sen ska jag kika på tv och ja, ta det lugnt (:

vad ska ni hitta på?



ska göra egen müsli ikväll också.. och ha i massa torkad frukt. kommer bli gott med frukost imorgon. jum (:





middag - dinkelsallad med rostbiff. riktigt riktigt gott! kokat dinkel, rött äpple, ruccola sallad, rödlök, vinäger, olivolja, avokado, salt och peppar.



nu - från koja till slott! puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Rebecca

Vad gott det såg ut!

Kram Rebecca

2008-07-24 @ 21:45:28
URL: http://femtioniokvadrat.blogg.se/
Postat av: Jennica

Jag vill bara tacka dig för att du lägger upp bilder på så goda recept, jag blir riktigt sugen på att göra ett nytt försök till att gå ner i vikt! Blir riktigt peppad av dig! Fortsätt :)

kramar

2008-07-24 @ 23:03:32
URL: http://catylicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback