Måndag!

galet varmt och av värme blir man trött. har varit som en zombie hela dagen (: men det är skönt att inte fara runt för mycket. vi har varit i huddinge en sväng och hämtat lite saker från mamma.. i nya bilen. älsklingen var och köpte den i morse och det blev en seat ibiza. jag gillar den faktiskt. känns större än vad jag kom ihåg. och det som vi kom fram till var att det är onödigt att lägga mer pengar på en större bil när vi bara är två. 120.000 kostade den och då ingick allt som fick att få till den. vinterdäck ingick också så det var bra. bästa stereon med mp3 uttag, klimatanläggning så det ställer in sig självt mm. det var mycket bil för dom pengarna så det känns bra (: när vi skaffar barn blir det såklart kombi. men nu behövs det inte. det blev en svart metallic iallafall. skönt att äntligen ha en egen bil igen.

ska ta och vika lite tvätt nu och sen dammsuga. älsklingen är tvungen att hoppa in på jobbet. eftersom han är personalansvarig så är det bara att åka dit. söck! men jag ska sysselsätta mig så gott det går ändå! tog hem massa gamla inredningstidningar från mamma som jag lämnat kvar där så nu har jag runt 30 st att läsa ^^ sen ska jag fixa med tack-korten som ska skickas imorgon! känns som vi skjuter upp det där hela tiden. inte bra. men det är så himla mycket att fixa med hela tiden.

känns som en bloggpaus skulle sitta fint ett tag. jag behöver komma i från datorn och hitta på lite annat. skriver nog lite här och där, men inte lika mycket.

hoppas ni får en mysig måndagskväll (: puss&kram..






Kommentarer
Postat av: Alexander

Men.. ser inte bilen ut som en mus? :)

Det är skönt att få köra runt i vår alldeles egna nya bil, du och jag tusse.

Älskar dig!

2008-07-28 @ 19:11:06
Postat av: carin

jag har också en seat ibiza, perfekt liten bil som drar lite =)

2008-07-28 @ 19:29:40
URL: http://carinparin.blogg.se/
Postat av: tessan

Åh det blev den bilen? Vad kul :) får man se den på fredag då? för ni kommer väl och hjälper oss på fredag när vi ska flytta? :) saknar dig hjärtat! älskar dig! puss puss din bästis

2008-07-28 @ 23:46:24
URL: http://youremyangel.blogg.se/
Postat av: Christianane

Thanks for your hard work,the info ,links , and rescourses are an asset to our business.

2009-07-24 @ 07:19:10
URL: http://christianane.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback